Tο θρυλικό «Cats» στον Ελληνικό Κόσμο

Οι θρυλικές Jellicle Cats χορεύουν, τραγουδούν και μας ξεσηκώνουν στο μιούζικαλ «Cats» που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρον Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Tο θρυλικό «Cats» στον Ελληνικό Κόσμο

Οι θρυλικές Jellicle Cats χορεύουν, τραγουδούν και μας ξεσηκώνουν στο μιούζικαλ «Cats» που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρον Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Tο θρυλικό «Cats» στον Ελληνικό Κόσμο - εικόνα 1

Το «Cats» του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποθεώθηκε από εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες σε όλον τον κόσμο τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, με επτά βραβεία Tony, δύο βραβεία Laurence Olivier και δύο βραβεία Grammy, ενώ το περίφημο τραγούδι Memory, έχει ηχογραφηθεί από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές του 20ού αιώνα! Ήρθε η στιγμή να το δούμε σε μια ελληνική παραγωγή της People Εntertainment σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική διδασκαλία – διεύθυνση ορχήστρας του Αλέξιου Πρίφτη. Η πρεμιέρα έχει ορισθεί για τις 25/4 στο Θέατρον Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Στο ρόλο της Grizabella θα δούμε τη Σόνια Θεοδωρίδου και του Gus τον Κώστα Αρζόγλου. Πρωταγωνιστούν οι Ευγενία Λιάκου - Ιάσων Μανδηλάς - Πάνος Μαλικούρτης - Άρης Πλασκασοβίτης - Πάνος Παταγιάννης - Ίαν Στρατής - Κατερίνα Σούσουλα - Άννα Φιλιππάκη και η Μαίρη Συνατσάκη. Τις χορογραφίες ανέλαβαν οι Θοδωρής Πανάς, Λίζα Μπάσοβα, Κωνσταντίνος Μακρυπίδης και Στεφανία Σωτηροπούλου, τα σκηνικά ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης και τα κοστούμια ο Διονύσης Κολποδίνος.

Tο θρυλικό «Cats» στον Ελληνικό Κόσμο - εικόνα 2

Το διάσημο μιούζικαλ αντέχει στο χρόνο όσο ελάχιστα θεάματα. Από την γέννησης του το 1981 μέχρι και σήμερα, διατηρεί την καλλιτεχνική του αξία και τη διαχρονικότητα του. Στην ιστορία, όλα ξεκινούν όταν οι Jellicle Cats ξεγλιστρούν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας και στο υγρό χάος των σκουπιδιών για να παίξουν σε ένα σκουπιδότοπο, η νύχτα του καθιερωμένου ετήσιου χορού. Εκεί, ο αρχηγός τους θα ανακοινώσει το όνομα της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή. Η ανακοίνωση θα γίνει λίγο πριν την αυγή. Όσο οι ψιψίνες περιμένουν να ανακοινωθεί το όνομα, διασκεδάζουν με το να διηγούνται παλιές ιστορίες για τις πιο δημοφιλής γάτες της ράτσας τους, χορεύοντας και τραγουδώντας

Περισσότερες πληροφορίες

Cats

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 150 '

Στον ετήσιο χορό των Jellicle Cats και εν αναμονή της ανακοίνωσης του ονόματος της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή, οι γάτες διασκεδάζουν διηγούμενες παλιές ιστορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο "Αόρατος επισκέπτης" είναι η νέα παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη

Μόνο δύο ώρες θα έχει για να αθωώσει τον πελάτης της η δαιμόνια δικηγόρος που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μυστηρίου που θα δούμε στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη" τον χειμώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2024

Αποκλειστικό: Τον "Πουπουλένιο" σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης την επόμενη σεζόν

Το Σύγχρονο Θέατρο ξεκινά τη νέα σεζόν με ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας, όπου παίζουν οι Αργύρης Αγγέλου, Νίκος Πουρσανίδης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Αλέκος Συσσοβίτης.

Το "Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον" έρχεται δυναμικά για τρίτη σεζόν

Η παράσταση των C for Circus με θέμα το sex trafficking, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η Βαλέρια Δημητριάδου, επανέρχεται στο θέατρο Άνεσις.

Αποκλειστικό: Demy, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ιαν Στρατής πρωταγωνιστούν στο "Ωραία μου κυρία" της Θέμιδας Μαρσέλλου

Μαθαίνουμε τα λαμπερά ονόματα που θα αποτελέσουν τον θίασο της νέας λαμπερής παραγωγής που ετοιμάζει η σκηνοθέτρια στο θέατρο Παλλάς.

"Τι Ομάδα Είσαι Ρε;": Μια παράσταση που σκοράρει κατά της οπαδικής βίας

Η εταιρεία θεάτρου αντίqρηση παρουσιάζει μια καθηλωτική παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρόπουλου, ανοίγοντας διάλογο για το φαινόμενο της οπαδικής βίας στο Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

"Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός": Η "Ιφιγένεια των Ταύρων" στο Γεντί Κουλέ

Η νέα παράσταση του Χριστόφορου Χριστοφή έρχεται στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης, συνδέοντας μια Ιφιγένεια, έναν Πυλάδη, έναν Ορέστη και κάποιον Άντον Τσέχοφ σε ένα άχρονο αντάμωμα.

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα παράσταση που ανεβάζει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Στη Ρωσία θα μας μεταφέρει από τον Οκτώβριο η παράσταση που σκηνοθετεί ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, με τον θίασο να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Μιχάλη Οικονόμου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Σβήγκο.