"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.

Τότε_τώρα_πάντα Πέτρος Νικολαρέας©

Στο χώρο της επιθεώρησης που γνωρίζει όσο λίγοι επιστρέφει ο Σταμάτης Φασουλής και μάλιστα σε τριπλό ρόλο: συνυπογράφει τα κείμενα της νέας επιθεώρησης "Τότε, τώρα, πάντα", η οποία θα παρουσιαστεί σε δική του σκηνοθεσία το καλοκαίρι του 2024 στο θέατρο Άλσος, ενώ θα ερμηνεύσει και έναν από τους βασικούς ρόλους. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου.

Σταμάτης Φασουλής
Πέτρος Νικολαρέας©

"Τότε, τώρα, πάντα", λοιπόν, μια επιθεώρηση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων με σχόλιο, ανατροπές, χιούμορ και πολύ μουσική και χορό, σε κείμενα των Σταμάτη Φασουλή, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση, που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του Άλσους οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής
Σε guest εμφάνιση θα δούμε τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κωνσταντίνου (ο οποίος θα παρουσιάσει ένα δικό του κείμενο).
Συμμετέχουν επίσης οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκιώτη.

Όσο για τους υπόλοιπους ταλαντούχους συντελεστές, ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει τη μουσική, ο Φωκάς Ευαγγελινός την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες, ο Μανόλης Παντελιδάκης τα σκηνικά και η Ντένη Βαχλιώτη τα κοστούμια.

Τότε, τώρα, πάντα
Πέτρος Νικολαρέας©
Σταμάτης Φασουλής & Σταμάτης Κραουνάκης

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της
σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από
έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη..., η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας και το ερώτημα "Σε τι κόσμο ζούμε άραγε;", είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν τους δημιουργούς του "Τότε, τώρα, πάντα".

Στη φωτό εξωφύλλου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους παραγωγούς της παράστασης, Ηλία Μαροσούλη και Άγγελο Κοταρίδη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τριπλό εναρκτήριο ραντεβού στην Πειραιώς 260

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πόρτες της με μία διεθνή θεατρική παράσταση και δύο παραστάσεις χορού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
31/05/2024

Ο "Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", η "Βότκα μολότοφ" και το "Lemon" ξεκινούν περιοδεία!

Τρεις παραστάσεις που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν ξεκινούν την καλοκαιρινή πορεία τους σε διάφορα θέατρα της Αττικής, κάνοντας πρεμιέρα την ίδια μέρα του Ιουνίου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

6 παραστάσεις περφόρμανς και χορού για αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε έξι ιδιαίτερες παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου καθώς και site specific performance που κάνουν πρεμιέρα από 30/5 έως και 5/6.

Αίμα στη σκηνή

Άκρως διασκεδαστική πρώτη πανελλήνια παρουσίαση ενός έργου που στηρίζεται στο εύρημα του "θέατρου μέσα στο θέατρο" και αφηγείται την τραγελαφική ιστορία ενός δευτεροκλασάτου θιάσου που ανεβάζει τον "Αμλετ". | Powered by Uber

Κήτος

Δύναμη, συναίσθημα, αμεσότητα και ειλικρίνεια -παρά τις ατέλειές του- διαθέτει το ανέκδοτο έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο εξομολογητικός μονόλογος ενός παχύσαρκου άνδρα, και ανεβαίνει σε μία εξίσου άμεση παράσταση από τον Ευάγγελο Βογιατζή. | Powered by Uber