Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ»

Κάθε Τετάρτη στην οδό Κτενά θα πίνουμε κοκτέιλ με διαφορετικές προσωπικότητες και στιλ –πάντα με το ουίσκι στο επίκεντρο– με γνωστούς bartenders της πόλης να εναλλάσσονται στη μπάρα.

Whisk[e]y Month στο «Feedέλ» - εικόνα 1

Ο μήνας ουίσκι (ένας μήνας και κάτι στην ουσία) που ξεκινά, με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, στις 15/2, θα φέρει στο «Feedέλ Urban Gastronomy» γνωστούς bartenders της πόλης, οι οποίοι θα δημιουργούν κάθε Τετάρτη τα δικά τους κοκτέιλ. Τι θα λέγατε για έναν συνδυασμό blended ουίσκι, με ιαπωνικό λικέρ Umeshu, σμέουρα, Pedro Ximenez και πικάντικης χειροποίητης λεμονάδας; Τα τέσσερα κοκτέιλ της πρώτης ημέρας του Whisk[e]y Month έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος του «Recipe bar» στην Κηφισιά (και συνιδρυτής του «All about whisk-e-y School»), στον οποίο ανήκει η παραπάνω συνταγή, εκείνα της επόμενης Τετάρτης 22/2 θα έχουν την υπογραφή του Λευτέρη Δημητρακόπουλου και του Κωνσταντίνου Θεοδωρακόπουλου («Pere» στη Γλυφάδα) κι έπεται συνέχεια: στο ίδιο whisky trail, που στόχο έχει να αναδείξει διαφορετικές όψεις ενός ποτού που μπορεί να σολάρει εξαιρετικά, λειτουργεί όμως και συνδυαστικά με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, θα αναλάβουν ρόλο οδηγού ο Γιάννης Πέτρος Πετρής, ο Ανέστης Ζαμανόπουλος, ο Νίκος Πουζμπούρης, ο Γιώργος Καβακλής κι ο Mario Basso. Αναμείνατε σκοτσέζικα, ιρλανδικά και ιαπωνικά ουίσκι και αμερικάνικα μπέρμπον σε πρωτότυπα μιξάζ, κάποια από τα οποία θα πατάνε πάνω στα classics και κάποια όχι. Τη γευστική συνοδεία έχει αναλάβει ο σεφ του εστιατορίου Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Οι βραδιές θα ξεκινάνε στις 7 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Stella Bossi φέρνει αέρα Βερολίνου στο "Bolivar"

Λίγο πριν το τέλος του Ιουλίου στο Bolivar θα χορεύουν σε ρυθμούς techno με την Stella Bossi.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/07/2024

Τα μπαρ των αθηναϊκών αυλών

Στο βάθος κήπος. Με ποτά.

Πώς το Crodino θα αλλάξει όσα ήξερες για τα non alcoholic spritz

Το μη αλκοολούχο απεριτίφ σε προσκαλεί για dolce vita αυτό το καλοκαίρι, με ιταλιάνικο ταμπεραμέντο και μία συνταγή 60 ετών που δεν άλλαξε ποτέ.

Αθηναϊκά daiquiris για τη σημερινή Daiquiri Day

Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μάλλον τροπικότερο των κλασικών cocktails και μερικά μπαρ της πόλης για να το τιμήσεις, με αφορμή τη σημερινή Daiquiry Day.

11 Χρόνια Κίτρινη Γκαζόζα

Γενέθλια με ένα μοναδικό καλοκαιρινό event για το δημοφιλές σποτ της Νέας Φιλαδέλφειας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Το melodic techno ντούο των Artbat επιστρέφει στο "Bolivar"

Support acts από τους Nick Devon και Reign Of Time.