Ξεχωριστές εκδόσεις και μεγάλες προσφορές από τις "Εκδόσεις Καπόν" στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ"

Oι «Εκδόσεις Καπόν» μας προσκαλούν στο "Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ" στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου.

Βιβλιοπωλείο_της_Ραχήλ

Στις 7 και 8 Μαΐου, ένα γεμάτο διήμερο bazaar βιβλίου από τις "Εκδόσεις Καπόν" και δύο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συγγραφείς βιβλίων μας περιμένουν στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ.

Στις 7 Μαΐου, (11.30 π.μ - 12.30 μ.μ), ο Γιάννης Μετζικώφ, συγγραφέας του βιβλίου "Ενδύματα και Διηγήματα" θα μας διηγηθεί ιστορίες για θανατικά, γάμους, γέννες και ξενιτεμό, εμπνευσμένες από την αλλοτινή ζωή στον ελλαδικό χώρο. Την ίδια μέρα, (1 μ.μ -2 μ.μ) ο Κώστας Μ. Σταματόπουλος, συγγραφέας του "1922: πώς φτάσαμε στην Καταστροφή" και οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφείς του έργου "Η προκυμαία της Σμύρνης" Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου - Γιώργος Πουλημένος θα συζητήσουν μαζί για τους σταθμούς της μικρασιατικής περιπέτειας και τον αφανισμό του μικρασιατικού Ελληνισμού.  Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το διήμερο αξίζει να κάνετε ένα πέρασμα για το Bazaar βιβλίου. 

Πλουτάρχου 22   Αθήνα | Τηλ: 210 7241442

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πάρτυ, συναυλίες και χορός λίγο πριν από το φετινό φινάλε του This is Athens City Festival

Προτάσεις για ψυχαγωγία, εκθέσεις και πρωτότυπο κουκλοθέατρο την τελευταία εβδομάδα του φεστιβάλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

Το Athens Book Space γεμίζει τέχνη την Αθήνα και τον Ιούνιο

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Ξεκινά το 3ο φεστιβάλ Refugee Week Greece

Το φετινό φεστιβάλ αγκαλιάζει το θέμα "Το Σπίτι Μας", με μία πρόσκληση προς όλους να αναλογιστούν το τι σημαίνει η λέξη "Σπίτι".

Ανησυχία της ΕΛΛΕΤ για την κατασκευή ξενοδοχείου πολυτελείας στον αρχαιολογικό χώρο του Καστελίου στα Χανιά

Η ΕΛΛΕΤ καλεί την Υπουργό Πολιτισμού, τον Δήμαρχο Χανίων και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να μην δεχθούν την μετατροπή των τριών ιστορικών κτιρίων στο λόφο Καστέλι σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση σε όλες τις γυναίκες

Αν το Live A Legacy μας μαθαίνει κάτι, είναι ότι οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν όσο ψηλά ονειρεύονται, αρκεί να θέσουν τους κατάλληλους στόχους και να αδράξουν τις σωστές ευκαιρίες, ξεπερνώντας όσα εμπόδια προκύψουν στο δρόμο τους.