Τα νέα του "Caja De Musica"

Ηρώ

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής "Caja De Musica", το επόμενο διάστημα.

Η Ηρώ κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή και την υπέρβαση, τραγουδάει με τη δική της φωνή και το δικό της ύφος, τα λαϊκά τραγούδια. "Όπως το βλέπω εγώ, τα λαϊκά τραγούδια είναι η ψυχή μας απογυμνωμένη από κάθε σύμβαση, απελευθερωμένη και παραδομένη στο συναίσθημα", λέει χαρακτηριστικά για τη βραδιά που φέρει τον τίτλο  "Τα λαϊκά που αγάπησα". Η Ηρώ χωρίς παρωπίδες και χωρίς αναστολές αγκαλιάζει το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις μορφές ακριβώς όπως η ίδια ξέρει να "μεταφράζει" τη μουσική. Τις Παρασκευές 12 & 19 Απριλίου. Παίζουν οι Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (κιθάρα), Αντώνης Βουζουναράς (μπάσο), Θανάσης Κελεπούρης (ακορντεόν) και Γιάννης Ματσούκας (μπουζούκι).

Μιθριδάτης

Μιθριδάτης

Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ζωντανά, στη μουσική σκηνή "Caja De Musica" για ένα φαντασμαγορικό live, το Σάββατο 27 Απριλίου. Ένα μοναδικό Hip Hop Live Show, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μιθριδάτη, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων. Ο Μιθριδάτης παρουσιάζει ένα ζωντανό πρόγραμμα, που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το έχετε ζήσει, πρέπει να το χορτάσετε. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται ο ασυγκράτητος Σέξπυρ, και στα Decks ο πρωταθλητής Ελλάδος του DMC Championship 2017, DJ Freestone.

Ένας κάποιος

Στη σκηνή του Caja de Musica, την Πέμπτη 18 Απριλίου, ανεβαίνει "Ένας κάποιος". Ένα μουσικό group υπό συνεχή δημιουργία, με ελληνικό στίχο και όρεξη για πειραματισμό. Υπνωτισμός και εξάρσεις από τέσσερεις ιδιαίτερους μουσικούς, με Progressive Rock- Folk ήχο και λυρισμό. Αυτοσχεδιασμοί με ρίσκο και ψυχεδέλεια. Παίζουν οι Αλέξης Ιωάννου: (τραγούδι, ηλ. και ακουστική κιθάρα, πλήκτρα, μουσική/στίχοι), Πέτρος Σταμέλος (ηλ. μπάσο, synth-box, φωνητικά), Γιώργος Μπαρμπέρης (τύμπανα, φωνητικά) και Χρήστος-Βαλεντίνος Πετεβής (βιολί με κουμπάκια).

Κατερίνα Ντίνου

Κατερίνα Ντίνου

Η Κατερίνα Ντίνου ανεβαίνει ξανά στη σκηνή Caja de musica, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Το Σάββατο 20 Aπριλίου, η χαρισματική ερμηνεύτρια έρχεται με μια απέραντη λίστα από λατρεμένες μελωδίες. Η Κατερίνα Ντίνου με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, με σπουδαία τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου και της προσωπικής της δισκογραφίας, με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Ανδρέα Βουδούρη στο πιάνο , τον Άρη Κούκο στο μπουζούκι και τον Νίκο Νταρίλα στα κρουστά, "συνθέτουν” μια γλυκιά κι εκρηκτική ομάδα που μας ταξιδεύει αυθεντικά στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

04/03/2024

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σε ένα anti-aging πρόγραμμα

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.