Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες!

Μια σειρά από τραγούδια, παλιά και καινούρια, μας παρουσιάζει επί σκηνής ο δημοφιλής καλλιτέχνης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες!

Τη φετινή σεζόν στο θέατρο Βράχων ανοίγει η μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη (στις 7/6). Για πάνω από 20 χρόνια ο Μιλτιάδης βάζει την προσωπική του τραγουδοποιητική και ερμηνευτική σφραγίδα στο σύγχρονο τραγούδι με συνεχώς αυξανόμενη αποδοχή στις νεώτερες γενιές, που τον ακολουθούν πιστά στο καλλιτεχνικό του trip.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες! - εικόνα 1

Δημιουργός που έχει μια σωστή γνώση της παράδοσης, της έντεχνης και λαϊκής μας δημιουργίας και που χρόνια, πάνω στη σκηνή – και δίπλα σε μεγάλους όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος – έχει σπουδάσει έτσι ώστε να κρατάει μια σωστή απόσταση απέναντί τους. Έτσι, έχει δημιουργήσει τον δικό του εκφραστικό κόσμο που έχει πια μια ευδιάκριτη θέση στο σύγχρονο τραγούδι μας.

Από τα τέλη των ‘90’s ως τις μέρες μας (με τον δίσκο «Περσείδες») ο Πασχαλίδης έχει δώσει μια σειρά από θαυμάσια τραγούδια που αντικατοπτρίζουν έναν ιδιαίτερο εσωτερικό κόσμο ενώ, παράλληλα, έχει γράψει και θαυμάσια βιβλία (όπως το «Αγύριστο κεφάλι» για τον φίλο του Άλκη Αλκαίο). Τα τραγούδια του (που είναι «Τραγούδια μια σταλιά», όπως τιτλοφορείται το best of του) θα τα ακούσουμε στη συναυλία – μια συναυλία που ανοίγουν οι εκπληκτικοί String Demons, δηλαδή ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

Στην καλοκαιρινή του συναυλιακή έξοδο με υλικό από το νέο δίσκο του «Περσείδες», δίπλα σε παλιότερα κομμάτια του και ό,τι άλλο φέρει η στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη συναυλία του Ολοι μαζί μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο

Μια συναυλία αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/07/2024

"Ο Βαφτιστικός": Η δημοφιλέστερη ελληνική οπερέτα επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Διαχρονική, σύγχρονη, πολυπρόσωπη και αστεία, η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη έρχεται για 4 μόνο παραστάσεις.

Ολιγάριθμα αλλά εξαιρετικά ρεσιτάλ βιολοντσέλου/πιάνου (Τιμ. Γαβριηλίδη-Πέτριν/Βαρβαρέσου – Μποβ/Καρποδίνη) και σόλο πιάνου (Δεστούνη – Παληού)

Αν κάτι χαρακτήρισε από πλευράς μουσικής δωματίου τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο -που οδεύει προς το τέλος της- ήταν η έντονη παρουσία των ρεσιτάλ βιολιού. Αντιθέτως, εντύπωση προκάλεσε ο σχετικά μικρός αριθμός αυτών βιολοντσέλου και -ιδίως!- πιάνου, οργάνων που απολαύσαμε κατά βάση σε ρεπερτόριο για κοντσέρτα.

Οι Nightstalker και οι Naxatras στην Τεχνόπολη

Οι δύο μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να μας ξεσηκώσουν.

Γιάννης Μιράμπιτας & Θωμάς Μαχαίρας: "Αυτό το καλοκαίρι, περισσότεροι από 140.000 άνθρωποι τίμησαν το Release Athens με την παρουσία τους"

Οι δύο διευθυντές του επιτυχημένου φεστιβάλ (ο γενικός και ο καλλιτεχνικός) διατρέχουν τη μέχρι τώρα διαδρομή, εξηγούν τις λογικές και τις πρακτικές τους, αλλά και το τι συνέβη με τον Δήμο Καλλιθέας, ενώ αποτιμούν και τη φετινή διοργάνωση, τόσο σε αριθμούς, όσο και σε εντυπώσεις.

Maneskin στο Ejekt Festival: Το rock 'n' roll ξαναβρήκε το σεξαπίλ του

Ευτυχώς ζούμε στο 2024, γιατί εξήντα χρόνια πριν η συναυλία θα συνοδευόταν από διαμαρτυρίες με πανό "Η ροκ διαφθείρει τα παιδιά μας".