Νέο διαφημιστικό σποτ από την Tuborg, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπένο, υπό τους ρυθμούς της "Ανισόπεδης Ντίσκο"

Hero η νέα γεύση Tuborg Μango-Passionfruit mixer.

Tuborg

Η κορυφαία μάρκα Tuborg, αγαπημένη επιλογή καταναλωτών και bartenders, επανέρχεται φέτος δυναμικά με "ολόφρεσκη" τηλεοπτική καμπάνια και ολοκαίνουρια δροσιστική γεύση, με το Mango-Passionfruit mixer!

Το νέο διαφημιστικό σποτ της Tuborg εκτυλίσσεται με φόντο το urban τοπίο της Αθήνας και της αθηναϊκής καλοκαιρινής νύχτας, υπό τους ρυθμούς του εξαιρετικά δημοφιλούς κομματιού "Ανισόπεδη Ντίσκο", του Pan Pan!

Ο πρωταγωνιστής του νέου τηλεοπτικού σποτ, ο δημοφιλής θεατρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός, Γιώργος Μπένος, εμφανίζεται να κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης, τόσο σε iconic σημεία όσο και σε hidden gems, να συναντά γνωστούς και φίλους, και μαζί να δημιουργούν τις δικές τους μοναδικές στιγμές, παρέα με την Tuborg!

Σε μία καθημερινότητα που μας δεσμεύει με προγράμματα, υποχρεώσεις και ρουτίνα, η Tuborg, μέσα από τη νέα της ταινία, μας υπενθυμίζει να αγκαλιάζουμε περισσότερο τον αυθορμητισμό μας, να ενδίδουμε λίγο συχνότερα στην ανεμελιά και μας καλεί να ζούμε την κάθε μας στιγμή στο έπακρο, απλά και αβίαστα! Και κάπως έτσι, η κάθε μέρα μας γίνεται πιο πολύχρωμη και φωτεινή, μαζί φυσικά με τη δροσιστική γεύση της Tuborg!

Στο πλαίσιο του σποτ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η νέα γεύση της Tuborg, Mango- Passionfruit, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι άλλες δύο αγαπημένες γεύσεις: Pink Grapefruit & Σαγκουίνι και Ανανάς-Λάιμ & Δυόσμος, που έχουν κατακτήσει την καρδιά των καταναλωτών και ξεχωρίζουν για τη δροσιστική γεύση και την έντονη σπιρτάδα του ανθρακικού τους. Όλη η σειρά των Tuborg mixers έχει χυμούς φρούτων και είναι ιδανική ως επιλογή αναψυκτικού αλλά και ως συνδυασμός με αλκοόλ σε μοναδικά cocktails! 

Η νέα τηλεοπτική ταινία αποτελεί άλλη μία συνεργασία του brand Tuborg, με τη διαφημιστική εταιρεία Cambo, που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη δημιουργία του concept, ενώ την παραγωγή της ανέλαβε η Brightshoe, με σκηνοθέτη τον Στάθη Μουρδουκούτα.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Tuborg και "υποκύψτε" στο κάλεσμα του Γιώργο Μπένου που μας προτρέπει στην απόλυτή καλοκαιρινή βραδιά να χορέψουμε στους ρυθμούς της Ανισόπεδης Ντίσκο, λέγοντας "Κάνε ό,τι σου βγει, όπως σου βγει!"! 

Tuborg your Moments!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=5GeRXXm5e8w 

Ακολούθησε την Tuborg: 
Facebook: @tuborg.greece
Instagram: @tuborg_greece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.