Σεμινάρια για Γονείς στο River West

Αναγνωρισμένοι επιστήμονες σε 4 δωρεάν εργαστήρια γονεϊκότητας κάθε Τετάρτη του Απριλίου.

Σεμινάρια για Γονείς στο River West

Το River West εγκαινιάζει μία νέα σειρά εκδηλώσεων για γονείς, φιλοξενώντας για πρώτη φορά δωρεάν σεμινάρια με γονεϊκή θεματολογία. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στο χώρο του εμπορικού κέντρου, τα πρωινά της Τετάρτης, από τις 11.00 έως τις 12.00 για όλο τον Απρίλιο.

Η γονεϊκότητα είναι μια συναρπαστική αλλά και απαιτητική εμπειρία. Συχνά, οι γονείς καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα αλλά και την ανατροφή των παιδιών τους.

Για αυτό, το River West συνεργάζεται με εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους και παιδοδιατροφολόγους, οι οποίοι θα προσφέρουν την επιστημονική τους άποψη και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

3/4
Παιδική διατροφή: Σχολείο & διατροφή, σνακ, γεύματα με την οικογένεια, επιλογές όταν είμαστε έξω. Σεμινάριο από την Ελεάνα Πετροπούλου, διαιτολόγο, παιδοδιατροφολόγο (@childrens_dietitian)

10/4
Όρια στα παιδιά: Τα όρια στα παιδιά, τιμωρία και πειθαρχία, άγχος και φοβίες, ενεργητική ακρόαση. Σεμινάριο από τον Ιωάννη Γλωσσόπουλο, σύμβουλο γονέων (@kidnestgr)

17/4
Οθόνες: Μεγαλώνοντας την γενιά της οθόνης, πώς θα γίνει εργαλείο βοήθειας και όχι σύγκρουσης. Σεμινάριο από την Ηλέκτρα Κτενά, παιδοψυχολόγο MSc,  ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας (@electraktena)

24/4
Sleep health: νεoγέννητο, μωρό, νήπιο, σχολική ηλικία. Σεμινάριο από την Μαίρη Λαγού, ψυχολόγο, ψυχολόγο ύπνου (@babysleep_marylagou).

Κάθε σεμινάριο θα διαρκεί μία ώρα, με 30 λεπτά εισήγησης από τον επιστημονικό συνεργάτη και 30 λεπτά ερωτήσεων και απαντήσεων από το κοινό. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 11.00 στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου, είναι απολύτως δωρεάν, ενώ για τη συμμετοχή σε αυτά θα τηρείται σειρά προτεραιότητας κατά την άφιξη των ενδιαφερομένων στο χώρο της εκδήλωσης.

#RiverWest #EmpoweringParents #SeminarioGoneon

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.