Τον σύντροφό τους στο Thermomix® και το Cookidoo® βρίσκουν οι Έλληνες οικιακοί μάγειρες

Η παρουσίαση του οικοσυστήματος Thermomix® και Cookidoo®, σε μια αποκλειστική εκδήλωση, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το μαγείρεμα στο σπίτι, συνδυάζοντας την τέχνη των παραδοσιακών συνταγών με την τεχνολογία αιχμής.

Vorwerk

Σε μια εντυπωσιακή και συναρπαστική εκδήλωση, με μοναδικά happenings, ο Όμιλος Vorwerk γιόρτασε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στη χώρα μας. Ο Όμιλος Vorwerk βλέπει ισχυρή δυναμική στην ελληνική αγορά, λόγω της γαστρονομικής της παράδοσης, της οικονομικής της σταθερότητας και της αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς για λύσεις μαγειρικής στο σπίτι. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρών ήταν και ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Andreas Kindl, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σχέδια του Ομίλου Vorwerk για την Ελλάδα και να ζήσουν την εμπειρία της ευελιξίας του Thermomix® TM6 και του Cookidoo® σε 10 σταθμούς μαγειρέματος. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν συμβούλους Thermomix® από 9 διαφορετικές χώρες, καθώς και να πάρουν μια κλεφτή ματιά από την Παγκόσμια Κουζίνα και τις 90.000 συνταγές, που διατίθενται στην πλατφόρμα. Για την εκπροσώπηση της Ελληνικής κουζίνας το Thermomix®, επέλεξε ως πρεσβευτή τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο, ο οποίος προχώρησε σε μια γευστική επίδειξη μαγειρικής, για όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτή ήταν και η ευκαιρία για την Thermomix Hellas, να ανακοινώσει την πολυετή συνεργασία της με τον Chef Πέτρο Συρίγο, ο οποίος θα αποτελέσει έναν σπουδαίο πρεσβευτή του brand στην Ελλάδα.

"Η σημερινή εκδήλωση υπογραμμίζει μια κομβική στιγμή στη στρατηγική μας επέκταση στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας όχι μόνο την επέκταση των δραστηριοτήτων της Vorwerk Hellas, αλλά και τη δέσμευσή μας να ενσωματώσουμε την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας στην καινοτόμο τεχνολογία της Thermomix", δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γιάννης Σκλαβάινας, Γενικός Διευθυντής της Vorwerk Hellas, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική σημασία αυτής της επέκτασης.

Ο κ. Μιχάλης Τζιάλλας, CSO και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Vorwerk International Thermomix & Kobold από την πλευρά του είπε: "Είμαι πολύ περήφανος ως Έλληνας που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην πατρίδα μου, ενώ ταυτόχρονα εκτιμώ ότι η επένδυσή μας στην Ελληνική αγορά θα καταστεί πολύ γρήγορα ιδιαίτερα πετυχημένη και θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στην Διεθνή μας Κοινότητα.". 

Το καινοτόμο Thermomix® TM6 θα είναι διαθέσιμο στο Experience Store με την ενσωματωμένη εφαρμογή Cookidoo® που παρέχει στον χρήστη πρόσβαση σε περισσότερες από 90.000 συνταγές, οι οποίες μπορούν να μαγειρευτούν στο Thermomix® TM6. Μέχρι σήμερα, το Cookidoo® διαθέτει 1.300 συνταγές στα ελληνικά, ενώ η Vorwerk Hellas αναπτύσσει ήδη ελληνικές συνταγές και προσαρμόζει τοπικά την εμπειρία της εφαρμογής Cookidoo®. Είναι σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ολόκληρου μαγευτικού οικοσυστήματος, που ενσωματώνει απρόσκοπτα την τεχνολογία, τη μαγειρική καινοτομία και τη συμμετοχή της κοινότητας. Πέρα από το Thermomix, η Vorwerk διαθέτει επίσης μια καινοτόμο γραμμή στον τομέα Καθαρισμού με τη σειρά προϊόντων Kobold, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα στο κατάστημα.

Για τον Όμιλο Vorwerk, το φαγητό δεν είναι απλώς κάτι που σβήνει την πείνα, είναι ένας δεσμός που συνδέει τους ανθρώπους ανά τις γενιές. Πιστεύουμε ότι το φαγητό έχει τη δύναμη να ενώνει, να εμπνέει και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Είναι κάτι περισσότερο από φαγητό. Πρόκειται για την ανταλλαγή γέλιου, ιστοριών και παραδόσεων. 

Ο Όμιλος Vorwerk εμπνέει τους ανθρώπους μέσω της δραστήριας κοινότητας συμβούλων πωλήσεων, πελατών και εργαζομένων. Μέσω αυτής της κοινότητας, η Vorwerk δημιουργεί διασυνδέσεις, ευκαιρίες και την αίσθηση του ανήκειν. Η απευθείας πώληση για την Vorwerk σημαίνει ευέλικτα μοντέλα εργασίας και ευκαιρίες ανοιχτές σε όλους, ανεξάρτητα από την εκπαίδευση, την ηλικία ή άλλες συνθήκες. Οι σύμβουλοι είναι τα πρόσωπα της εταιρείας και οι καλύτεροι πρεσβευτές της.

Σχετικά με την Vorwerk

Η Vorwerk είναι η νούμερο ένα εταιρεία απευθείας πωλήσεων στην Ευρώπη και ο παγκόσμιος ηγέτης στις άμεσες πωλήσεις οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας. Η διεθνής οικογενειακή επιχείρηση ιδρύθηκε στο Wuppertal (Γερμανία) το 1883. Η βασική δραστηριότητα της Vorwerk είναι η παραγωγή και πώληση προϊόντων οικιακής χρήσης υψηλής ποιότητας (συσκευή κουζίνας Thermomix®, ηλεκτρική σκούπα Kobold). Η Vorwerk επιδιώκει πάντα την άμεση επαφή με τους πελάτες της, όπου οι σύμβουλοί της χρησιμεύουν ως κεντρικό σημείο επαφής. Η ομάδα akf ανήκει επίσης στην οικογένεια Vorwerk. Η Vorwerk πραγματοποιεί πωλήσεις ομίλου ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ (2022) και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.