Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας στην Prowein 2024

Prowein 2024

Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας είχε η ProWein 2024 με το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου να πρωταγωνιστεί για 12η συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων που διεξάγεται στο  Düsseldorf της Γερμανίας. 

Έχοντας εδραιώσει τη θέση του στο διεθνή χάρτη των εξαγωγών, το Ούζο Πλωμαρίου επέλεξε την Prowein  για το λανσάρισμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας, "Window to Greece", που θα το συνοδεύει τα επόμενα χρόνια σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται εμπορικά.

Η καμπάνια, "Window to Greece", κάνει μνεία στο παραδοσιακό μπλε παράθυρο με καμάρα που συναντάμε στα Κυκλαδίτικα νησιά. Στόχος της καμπάνιας, είναι να ανακαλέσει στο καταναλωτή όλες τις  αναμνήσεις από το ελληνικό καλοκαίρι, τον ήλιο, τη θάλασσα, τις ευχάριστες περιπέτειες, να τον παροτρύνει να τις ονειρευτεί και να τις ζήσει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το χαρακτηριστικό παράθυρο με τη καμάρα αποτέλεσε την έμπνευση της μπλε τοξωτής ετικέτας στο μπουκάλι του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 130 Χρόνων Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, ξεχωριστή θέση στο περίπτερο είχαν η Επετειακή Συλλεκτική Φιάλη, που απεικονίζει τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια κάτω από τον ήλιο, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου αλλά και η Επετειακή Συσκευασία, με πρωταγωνιστή το σύμβολο του Ούζου Πλωμαρίου, που θα διατίθεται για όλο το 2024 στις χώρες του εξωτερικού. 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, που και φέτος είχε τεράστια επιτυχία, αντιπροσωπείες από την Ινδία, τον Καναδά, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν. 

Το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αποπνέοντας νησιώτικο αέρα, αποτέλεσε για ακόμα μια φορά τον απόλυτο πρεσβευτή της Ελλάδας σε μια έκθεση με 5.400 εκθέτες από 65 χώρες και συνολικά, 47.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Pharmacists for the Future - Τα πρώτα δυο πιστοποιημένα φαρμακεία διεθνώς, του προγράμματος βιωσιμότητας, είναι ελληνικά

Από τον ανεξάρτητο παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης "Bureau Veritas" στο πλαίσιο του L’OREAL FOR THE FUTURE - του παγκόσμιου προγράμματος δράσεων του ομίλου L’OREAL - για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ferryscanner για τo 2023.