Marvel's Spider-man: extra υλικό σύντομα

To πρώτο επεισόδιο τον Οκτώβριο, ακολουθούν δύο ακόμη μέχρι το τέλος του χρόνου

Ένας από τους πλέον σημαντικούς, πολυαναμενόμενους τίτλους του 2018, το Spider-man της Sony (αποκλειστικά για τα PS4/PS4 Pro εννοείται) θα γίνει διαθέσιμος στο κοινό αύριο, 7/9, σε υλική και ψηφιακή μορφή. Είναι ένα από τα κορυφαία video games για το σύστημα των Ιαπώνων σε μία ήδη εξαιρετική χρονιά γι' αυτό - η γνώμη μας αναλυτικά γι' αυτό βρίσκεται εδώ - και είναι παράλληλα ένας από τους πλουσιότερους σε περιεχόμενο τίτλους που έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια: το κεντρικό σεναριακό του τμήμα είναι διάρκειας 20-25 ωρών, υπάρχουν όμως τόσες δευτερεύουσες αποστολές και παράπλευρες δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί κανείς, και τόσα bonus που μπορεί ν' αποκαλύψει, που οι παίκτες με περισσότερη περιέργεια και διάθεση για εξερεύνηση μπορούν να αποσπάσουν άνετα άλλες τόσες ώρες διασκέδασης και περιπέτειας από την παραγωγή της Insomniac.

Θα υπάρξουν, ωστόσο, αναμφίβολα και παίκτες που θα ασχοληθούν... φανατικά και non-stop με το Spider-man, ολοκληρώνοντάς το γρήγορα. Γι' αυτούς οι Sony και Insomniac έχουν ήδη φροντίσει, καθώς ενάμισι μήνα μετά από την κυκλοφορία του τίτλου θα προσφέρουν την πρώτη του επέκταση περιεχομένου με τον τίτλο "City That Never Sleeps". Πρόκειται για μία πρόσθετη παράπλευρη ιστορία, χωρισμένη σε τρία "επεισόδια", στην διάρκεια της οποίας ο Spider-man έρχεται ξανά σε επαφή με την πασίγνωστη πανέμορφη κακοποιό (;), σύμμαχο (;) κι ενίοτε ερωμένη του, την Black Cat. Tο πρώτο επεισόδιο, με τον τίτλο "The Heist", προσθέτει στο Spider-man νέες αποστολές και προκλήσεις, μία νέα ομάδα αντιπάλων για τον ομώνυμο υπερήρωα, καθώς και τρεις νέες στολές που μπορεί ν' αποκαλύψει.

Τα άλλα δύο επεισόδια του "City That Never Sleeps" θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο με τους τίτλους "Turf Wars" και "Silver Lining" αντίστοιχα και, υποθέτουμε, αντίστοιχο πρόσθετο περιεχόμενο με αυτό του "The Heist". Έτσι οι φίλοι του Spider-man θα έχουν την ευκαιρία ν' ασχοληθούν με τον τίτλο μέχρι τα Χριστούγεννα το λιγότερο. Το "City That Never Sleeps" πωλείται τόσο ξεχωριστά, όσο και ως τμήμα της Deluxe Edition του Spider-man, την οποία μπορεί να αποκτήσει σε συνδυαστικά καλύτερη τιμή οποιοσδήποτε απευθείας από το PlayStation Store. Κυνήγι με την Black Cat μέσα στην Νέα Υόρκη...; Want!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ