Αθηνόραμα Digital God of War Week

Η περιπέτεια-θρίαμβος του PlayStation4 στο μικροσκόπιο: όλα όσα θέλεις να ξέρεις!

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν στην αγορά κυριολεκτικά χιλιάδες διαφορετικά video games οπότε μάλλον... φυσιολογικά το PlayStation4, το κυρίαρχο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας αυτή τη στιγμή, προσφέρει κάθε μήνα στο κοινό του ουκ ολίγες ποιοτικές παραγωγές. Ορισμένες, ωστόσο, δεν είναι απλώς ποιοτικές. Είναι ξεχωριστές. Και το νέο God of War, το νέο κεφάλαιο μιας σειράς τίτλων δράσης που εξελίσσεται αποκλειστικά στα PlayStation από το 2005, είναι ακριβώς αυτό: ένας τίτλος τόσο υψηλού επιπέδου ώστε να ξεχωρίζει ως κορυφαίος του είδους του για όλο το 2018 και ν' αναδεικνύεται ως αντιπροσωπευτικός όλης της "γενιάς" συστημάτων ηλεκτρονικής διασκέδασης που διανύουμε τα τελευταία χρόνια.

Ο τίτλος αυτός είναι διαθέσιμος στο κοινό εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα και την ημέρα της κυκλοφορίας του δημοσιεύσαμε την αξιολόγησή μας γι' αυτόν με κάθε λεπτομέρεια. Αναμφίβολα οι πιστοί οπαδοί των περιπετειών του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα της σειράς, του θρυλικού Kratos, έχουν ήδη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δώσει... πολύωρες μάχες στο σκανδιναβικό σκηνικό της επικής αυτής παραγωγής. Οποιοσδήποτε άλλος φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, ανήκει στο ευρύτερο κοινό του PlayStation μάλλον θα ήθελε να ξέρει... προς τί όλος αυτός ο θόρυβος και ο ενθουσιασμός γύρω από το καινούργιο God of War: γιατί είναι τόσο σημαντικός και τί αξίζει να γνωρίζουν γι' αυτόν;

Σε αυτά ακριβώς επικεντρώνεται η Αθηνόραμα Digital God of War Week που έχουμε προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες. Όλα όσα αξίζουν αναφοράς για την ιστορία των God of War ως επιτυχημένης εμπορικής σειράς τίτλων, για την έμφαση στις θρυλικές κινηματογραφικές σεκάνς των θεϊκών του συγκρούσεων και την υπεροχή του νέου τίτλου σε αυτόν τον τομέα, για τον έξοχο οπτικοακουστικό του τομέα, συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που θα αναλύσουμε - χωρίς να λείπουν, ωστόσο, οι απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να έχει το ευρύ κοινό για το νέο God of War, αλλά και τα tips για να ξεκινήσουν οι καινούργιοι παίκτες... δυνατά την μάχη απέναντι στις μορφές της σκανδιναβικής μυθολογίας που θα πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ο Kratos.

Δευτέρα, 23/4
God of War: ελληνική μυθολογία, θρυλικά games
Ο νέος τίτλος της Sony έχει ιστορία μεγάλη και διαδρομή πολύχρονη πίσω του - ποιά highlights ξεχωρίζουμε από αυτήν;

Τρίτη, 24/4
God of War: σινεσκηνοθεσία, εξοχοσενάριο
Όλες οι περιπέτειες του Kratos είχαν κινηματογραφικά στοιχεία στην παρουσίασή τους, μα η καινούργια ενσωματώνει περισσότερα από ποτέ. Δηλαδή;

Τετάρτη, 25/4
God of War: ο τεχνικός τομέας
H δύναμη του PlayStation4 στηρίζει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά video games που υπάρχουν όσον αφορά στο οπτικοακουστικό τομέα. Λεπτομέρειες.

Πέμπτη, 26/4
God of War: ερωτήσεις, απαντήσεις
Είτε έχει παίξει κανείς προηγούμενους τίτλους της σειράς, είτε όχι, ενδέχεται να έχει απορίες για την καινούργια παραγωγή της Sony. Λύνουμε τις κυριότερες!

Παρασκευή, 27/4
God of War: συμβουλές για το ξεκίνημα
Χωρίς να χαλάσουμε καμία έκπληξη, προσφέρουμε tips που θα διευκολύνουν τους παίκτες στην αρχική τους επαφή με την περιπέτεια του Kratos

God of War Week στο Αθηνόραμα Digital, λοιπόν. Γιατί δεν έχουμε την ευκαιρία να στεκόμαστε... κάθε μέρα μάρτυρες της θριαμβευτικής επιστροφής ενός θεού - κι ας είναι ενός από τον κόσμο των video games!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ