Sony: εκδήλωση "The Future of Play" στο Λονδίνο

Κεντρικό θέμα το PS4 Pro, πιθανές εκπλήξεις στον ορίζοντα - θα είμαστε εκεί

Δέκα ημέρες χωρίζουν πια την παγκόσμια (και ελληνική) αγορά από την κυκλοφορία του PlayStation4 Pro, του - αναβαθμισμένου σε σχέση με το παρόν PS4 - συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας της Sony που θα εγκαινιάσει κι επίσημα μία νέα εποχή στην εξέλιξη των προϊόντων αυτών: την παρουσία νέων τέτοιων προτάσεων όχι κάθε 6 ή 7 χρόνια, αλλά πολύ συχνότερα, με τα games και τις υπηρεσίες να παραμένουν συμβατές ανάμεσα σε πολλαπλές "γενιές" ώστε να εξασφαλίζεται μία συνέχεια μεταξύ τους και μία πελατειακή βάση ενιαία. Το σχετικό "στοίχημα" δεν είναι μικρό, ούτε για την Sony ούτε για την Microsoft (που θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο σε έναν χρόνο με το Xbox Scorpio), όμως οι Ιάπωνες τουλάχιστον δείχνουν να έχουν σκεφτεί πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες, έτσι ώστε το PS4 Pro να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για εμπορική επιτυχία κατά την φετινή εορταστική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό η Sony Computer Entertainment διοργανώνει στις 2 και 3 Νοεεμβρίου ειδική εκδήλωση για τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, προκειμένου να δώσει την πλήρη εικόνα του PlayStation4 Pro, σε επίπεδο φιλοσοφίας, δυνατοτήτων και υποστήριξης. Την εκδήλωση αυτή την έχει ονομάσει "The Future of Play" και στην διάρκειά της θα κάνει ειδική παρουσίαση ο "αρχιτέκτονας" των νεότερων PlayStation, ο Mark Cerny, ενώ παρών θα είναι και ο Kazunori Yamauchi της Polyphony Digital, και μέλη της Guerilla, και μέλη της KOEI Tecmo για να επιδείξουν τις εκδόσεις των δικών τους τίτλων για το PS4 Pro.

Ναι, οι φίλοι του Αθηνόραμα Digital διάβασαν σωστά: πέρα από τα games που ξέρουμε ήδη πως θα υποστηρίζουν το PS4 Pro με υψηλότερης ποιότητας γραφικά - όπως τα Horizon, The Last of Us, Uncharted 4 και Days Gone - υπάρχει ουσιαστική επιβεβαίωση για πρώτη φορά πως τόσο το Gran Turismo Sport, όσο και το Nioh θα αξιοποιούν με κάποιο τρόπο την έξτρα ισχύ του νέου συστήματος της Sony. Παρόντα θα είναι, δε, και games του PlayStation VR που με κάποιο τρόπο θα κάνουν το ίδιο (χωρίς να έχουμε επιβεβαίωση ωστόσο για το πώς ακριβώς).

Tο Αθηνόραμα Digital βρίσκεται ανάμεσα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση "The Future of Play" στο Λονδίνο, προκειμένου να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τα όσα θα παρουσιάσει η Sony και θα μοιραστούν οι δημιουργοί μερικών από τα σημαντικότερα επερχόμενα ή υπάρχοντα games αναφορικά με το PS4 Pro. Σε μερικές ημέρες, λοιπόν, επιστρέφουμε στο θέμα με (πολλά) περισσότερα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ