Εορταστικές κληρώσεις 2015-2016: tech-δώρα, απ' όλα!

Τηλεόραση και κινητό, συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, games και άλλα πολλά, για να... μπει καλά η νέα χρονιά!

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί βεβαίως με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Sony Computer Entertainment, την Logitech Greece, την Crypto και τη CD Media διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας. Αυτές συγκαταλέγονται στις πλουσιότερες που έχουμε διενεργήσει τα τελευταία χρόνια - συνολικής αξίας μεγαλύτερης των €3000 - με δώρα αρκετά για να αναδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ... 38 νικητές!

Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά για την... δωροκληρωτίδα, λοιπόν! Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο των φετινών μας κληρώσεων: μία τηλεόραση Samsung UEJ5500, 43 ιντσών, εξοπλισμένη όσο... δεν πάει άλλο σε δυνατότητες και λειτουργίες. Είναι φυσικά υψηλής ευκρίνειας και όμορφα σχεδιασμένη, όμως - το κυριότερο - ενσωματώνει προηγμένο σύστημα Smart TV που "φέρνει το Internet" στην οθόνη της: ψυχαγωγικό περιεχόμενο, κοινωνικά δίκτυα και άλλα απεικονίζονται εκεί με άνεση χάρις στα Samsung apps και τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή της U34J5500. Η τηλεόραση προσφέρει, άλλωστε, πληρέστατο media player ώστε να προσφέρει διασκέδαση σε όλη την οικογένεια ή την παρέα... με όλους τους τρόπους!

Την τηλεόραση αυτή, σε συνεργασία με την Sony Computer Entertainment Europe, συνοδεύουμε με ένα PlayStation4 (την ανανεωμένη του έκδοση και σκληρό δίσκο των 500 GB) και, σε συνεργασία με την επίσημη αντιπρόσωπο της Take 2 Interactive, την CD Media, ένα αντίτυπο του ολοκαίνουργιου WWE 2K16. Διασκέδαση... non-stop με σειρές, ταινίες, μουσική και games για έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

Στο πολύ μεγάλο και πιστό κοινό του PlayStation στην Ελλάδα, ωστόσο, προσφέρουμε ξεχωριστά ένα δώρο ακόμη περισσότερο... στοχευμένο: ένα PS4 στην έκδοση που συνοδεύεται από το Call of Duty: Black Ops III και ενσωματώνει σκληρό δίσκο του 1 TB, μαζί με δεύτερο χειριστήριο DualShock4 και συνδρομή 12 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus. Όχι απλώς πολλές, αλλά... αμέτρητες ώρες gaming, με άλλα λόγια, προσφορά της Sony Computer Entertainment Europe.

Οι κάτοχοι προσωπικών υπολογιστών, πάντως, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αισθάνονται... παραμελημμένοι, καθώς γι' αυτούς φροντίζει πάντοτε η Logitech! Στις φετινές μας εορταστικές κληρώσεις η Logitech Greece προσφέρει το κορυφαίο της πληκτρολόγιο για PC gamers, το G910 Orion Spark, ένα από τα καλύτερα mouse της για το ίδιο κοινό, το G502 Proteus Core, καθώς και το σετ ακουστικών G633 Artemis Spectrum, σ έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή. Δύο ακόμη φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα κερδίσουν από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Κ400 Plus σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

Επειδή, ωστόσο, γνωρίζουμε πόσο δημοφιλή παραμένουν τα smartphones στο κοινό του Αθηνόραμα Digital, σε συνεργασία με την ελληνική Crypto κληρώνουμε την... φετινή έκπληξη των εορτών: το Creev Mark V, ένα κινητό με απίθανα υψηλό δείκτη αξίας/κόστους, το οποίο προσφέρε καλαίσθητο σχεδιασμό και ισχυρά υποσυστήματα σε τιμή άκρως προσιτή. Μαζί του και το νέο smartwatch της εταιρείας, το Prospectus SW100, για έναν τυχερό φίλο ή φίλη!

Για τους φίλους των video games γενικότερα, δε, έχουμε συμπεριλάβει όχι λιγότερους από 21 τίτλους για PS4 και Xbox One. Η CD Media, επίσημη αντιπρόσωπος της Ubisoft στη χώρα μας, προσφέρει 10 αντίτυπα του Just Dance 2016, του "χορευτικού" τίτλου της γαλλικής εταιρείας, για Xbox One και ένα αντίτυπό του για PlayStation4. Η Sony Computer Entertainment, άλλωστε, προσφέρει 5 αντίτυπα της Uncharted: The Nathan Drake Collection και 5 αντίτυπα του Until Dawn, και τα δύο φυσικά για PlayStation4, σε ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 10/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 11/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ