PlayStation4: όλα τα Uncharted μιλούν τη γλώσσα μας

Τόσο το επερχόμενο Uncharted 4 όσο και η... προ των πυλών Uncharted Collection, εξελληνισμένα. Έτσι!

Υπάρχουν εταιρείες που ολοφάνερα δεν πιστεύουν στην ελληνική αγορά αρκετά ώστε να επενδύσουν σε αυτήν και να την διευρύνουν - με τις αντίστοιχες συνέπειες, όπως αυτή της αναστολής λειτουργίας της Nintendo στη χώρα μας για παράδειγμα - και άλλες που επίσης ολοφάνερα αντιλαμβάνονται τη σημασία της τοπικής γλώσσας για τον ίδιο σκοπό. Η Sony έχει αποδείξει κατ' επανάληψη πως ανήκει στις δεύτερες τέτοιες εταιρείες και, σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαίωσε πρόσφατα πως ακόμη ένας δικός της τίτλος ΑΑΑ βεληνεκούς, το Uncharted 4 για το PlayStation4, θα προσφέρει τόσο εξελληνισμένο περιβάλλον στα μενού και τις επιλογές, όσο και ελληνικούς υπότιτλους στην απόδοση της ομιλίας των χαρακτήρων του.

Το εντυπωσιακό Uncharted 4 απέχει ακόμη έξι μήνες από τα καταστήματα, βέβαια, όμως οι φίλοι των ποιοτικών τίτλων εξερεύνησης και δράσης θα έχουν από την επόμενη εβδομάδα την ευκαιρία άφθονης... "προθέρμανσης" με τις τρεις πρώτες περιπέτειες του Nathan Drake: η Uncharted Collection προσφέρει και τα τρία games της φημισμένης σειράς του PlayStation3 σε ένα δίσκο Blu-ray, ανασχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις δυνατότητες του PlayStation4. Στο ίδιο πλαίσιο υποστήριξης της ελληνικής αγοράς από την Sony Computer Entertainent Europe, δε, και τα τρία games που απαρτίζουν την Uncharted Collection προσφέρουν επίσης εξελληνισμένο μενού κι επιλογές, αλλά και ελληνικούς υπότιτλους στην απόδοση της ομιλίας των χαρακτήρων τους. Έτσι οποιοσδήποτε Έλληνας καταναλωτής δεν είχε την ευκαιρία να απολαύσει κάποια από τις περιπέτειες αυτές του Drake όταν είχαν αρχικά κυκλοφορήσει στο PS3, θα έχει σε λίγες μέρες την ευκαιρία να το κάνει σε γλωσσικό περιβάλλον περισσότερο κατανοητό από ποτέ.

Με την Uncharted Collection ασχολούμαστε από την περασμένη εβδομάδα και δείχνει όντως να είναι το... remake που θα μάς κάνει (μετά και από το πάρα πολύ καλό Tearaway Unfolded βέβαια) να σταματήσουμε να δυσπιστούμε απέναντι στα remakes! Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, λοιπόν. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ