E3 2015: Στιγμιότυπα από το Ratchet & Clank

To δίδυμο των διάσημων cartoon δράσης δεν απέχει, πια, πολύ από ταινία της Pixar στο PS4!

Θυμόμαστε για... χρόνια να λέμε και να γράφουμε πως τα video games θα πλησιάσουν κάποια στιγμή στον οπτικό τομέα τις ταινίες του Holywood. Και ενώ στη αναπαράσταση των όσων συμβαίνουν στην οθόνη με "κανονικούς" ηθοποιούς και σκηνικά, έχουμε ολοφάνερα... δρόμο ακόμη να διανύσουμε, για τις ταινίες 3D animation δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι για το ίδιο, έχοντας δει σε κίνηση το καινούργιο Ratchet&Clank στο PS4! To εικαστικό στυλ των τίτλων της Insomniac πάντοτε "είχε κάτι από Pixar", ακόμη και όταν τα PSone, PS2 και PS3 δεν είχαν την απαραίτητη ισχύ για να απεικονίσουν προφανώς του ίδιου επιπέδου γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Το PlayStation4 στα χέρια της θρυλικής Insomniac Studios, ωστόσο, είναι τελείως διαφορετική υπόθεση, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς εύκολα και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε παρακάτω.

Στο πλαίσιο της Ε3 2015 η Sony δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλά στοιχεία για τον τίτλο, πέρα από το γεγονός ότι οι φίλοι της σειράς μπορούν να περιμένουν την παρουσία όλων των γνωστών και αγαπημένων χαρακτήρων της, καθώς και ότι θα προσφέρονται νέοι μηχανισμοί παιχνιδιού, όπλα, gadgets, αντίπαλοι κλπ. που δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα R&C μέχρι σήμερα. Κάποια από αυτά μπορεί να διακρίνει κανείς και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν:




Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Ratchet&Clank για το PS4 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί - πέρα από το γενικόλογο "άνοιξη του 2016" - αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι η ομώνυμη ταινία, με την οποία ο τίτλος σχετίζεται άμεσα, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 29/4, τον αναμένουμε λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Θα επιστρέψουμε στο θεαματικό αυτό action platform μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες ουσιαστικές πληροφορίες γι' αυτό. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ