Αθηνόραμα Digital: Κληρώσεις αυστηρά για... ερωτευμένους!

Δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποκλειστικά για ζευγάρια. Ένα γι' αυτόν, ένα γι' αυτήν. Click, click, click!

Μπορεί να λέει κανείς ό,τι θέλει για τις "εμπορικές γιορτές", χαρακτηρισμό που "εισπράττει" περισσότερο απ' όλες τα τελευταία χρόνια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και των απανταχού ερωτευμένων. Επειδή εμείς στο Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, απλώς... ευκαιρία ψάχνουμε για να προσφέρουμε στο κοινό μας όλων των ειδών τα tech-δώρα, διοργανώνουμε φέτος έναν διαγωνισμό ειδικά για τη γιορτή αυτή - και, σε αντίθεση με όλες τις άλλες κληρώσεις που έχουμε διοργανώσει στο παρελθόν, σε αυτήν δεν μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι και όσες γιορτάζουν στις 14 Φεβρουαρίου... και το εννοούν!

Συγκεκριμένα, λοιπόν. Ο διαγωνισμός αυτός για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου διαφέρει από όλες τις κληρώσεις που έχουμε διοργανώσει στο παρελθόν, καθώς διέπεται από μία σειρά όρων ώστε να αφορά μόνο σε ζευγάρια. Κατ' αρχήν, γίνεται μόνο μέσω Facebook και κατά δεύτερον τα νικητήρια ζευγάρια θα πρέπει να διαμένουν στην Αττική, προκειμένου να παραλάβουν τα δώρα τους αυτοπροσώπως. Κατά τρίτον, όσοι και όσες Βαλεντίνοι/Βαλεντίνες θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να έχουν την ένδειξη "in a relationship with" στο προφίλ τους στο Facebook και το ταίρι τους "φανερό" (και με την ίδια ένδειξη στο δικό του/της προφίλ). Επειδή, ωστόσο, αυτό είναι πολύ... εύκολο να το "προσποιηθεί" κανείς μέσω Facebook, τα συμμετέχοντα ζευγάρια (ο ένας εκ των δύο προφανώς) θα πρέπει να κάνουν post μία φωτογραφία με φιλί τους σε μορφή σχολίου, στο post αυτού του άρθρου στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα τυχερά ζευγάρια που θα κερδίσουν, θα... αποδείξουν τον έρωτά τους με ένα ακόμη φιλί, live, στην παραλαβή των δώρων τους από τα γραφεία μας. Ε, περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο για να... διασταυρώσουμε πως τα δώρα θα λάβουν μόνο ζευγάρια που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν μπορούμε να σκεφτούμε!

Νικητήρια ζευγάρια θα αναδειχθούν αυτά που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα "Likes" στη φωτογραφία του φιλιού τους. Υπογραμμίζουμε βέβαια πως χιουμοριστικές φωτογραφίες, ψεύτικες φωτογραφίες, ασαφείς φωτογραφίες κλπ. δεν θεωρούνται έγκυρες και θα διαγραφούν. Υποψήφιες είναι μόνο αληθινές φωτογραφίες, αληθινών ανθρώπων, που τα πρόσωπά τους διακρίνονται καθαρά και το ονοματεπώνυμό τους μπορούμε να διασταυρώσουμε με αστυνομική ταυτότητα (όπως κάνουμε σε κάθε μας κλήρωση άλλωστε). Τί κερδίζουν, λοιπόν, τα νικητήρια ζευγάρια της κλήρωσής μας για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Το ζευγάρι του οποίου το φιλί θα αποσπάσει από το κοινό του Αθηνόραμα Digital τον μεγαλύτερο αριθμό από "Likes" κερδίζει... δύο smartphones! Η Crypto, αντιπρόσωπος των κινητών τηλεφώνων της Gigabyte στη χώρα μας, προσφέρει ένα G-Smart Mika M3 στον νικητή και ένα G-Smart Mika M3 στη νικήτρια. Τα δύο κινητά συνοδεύονται και από όμορφα σχεδιασμένες, ειδικές γι' αυτά θήκες προστασίας. Το συγκεκριμένο smartphone μάς άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στη σχετική δοκιμή του Δεκεμβρίου και πολύ χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το προσφέρουμε σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, για να βρίσκονται... πάντοτε σ' επαφή!

Το ζευγάρι του οποίου το φιλί θα αποσπάσει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό από "Likes" κερδίζει... δύο PlayStation Vita! Η Sony Hellas και η Sony Computer Entertainment προσφέρουν το νεότερο μοντέλο του καλύτερου φορητού συστήματος ηλεκτρονικής διασκέδασης της αγοράς, επί δύο: ένα για τον νικητή κι ένα για τη νικήτρια. Μαζί με αυτά προσφέρουμε και πέντε games για εκείνον, πέντε games για εκείνη: τρία αντίτυπα του ίδιου τίτλου που μπορούν να παίξουν μαζί - τα Smart As, Epic Mickey 2, Killzone Mercenary - και από δύο που θα παίζουν ατομικά (ή... εναλλάξ), τα εξής τέσσερα: Uncharted Golden Abyss, God of War Collection, Unit 13 και PlayStation All Stars Battle Royale!

H συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13/2 στις 15.00 το μεσημέρι, ώστε τα νικητήρια ζευγάρια να παραλάβουν τα δώρα τους έως τις 18.00 την ίδια ημέρα και να τα... απολαύσουν την επόμενη! Σε όλους τους ερωτευμένους κι ερωτευμένες, καλή επιτυχία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ