Αθηνόραμα Digital: εορταστικές κληρώσεις 2014

Συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, κινητά, games και άλλα πολλά, για να... μπει καλά η νέα χρονιά, φυσικά!

Η εορταστική περίοδος έχει συνδεθεί βεβαίως με δώρα κάθε είδους, από το Αθηνόραμα Digital, ωστόσο, κυρίως δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με τις Sony Hellas/Sony Computer Entertainment, CosmOTE, Crypto, Logitech Greece και Microsoft Hellas διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας. Αυτές συγκαταλέγονται στις πλουσιότερες που έχουμε διενεργήσει τα τελευταία χρόνια - συνολικής αξίας μεγαλύτερης των €4000 - με δώρα αρκετά για να αναδείξουν ούτε λίγο ούτε πολύ... 50 και έναν νικητές! Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στη... δωροκληρωτίδα, λοιπόν:

Ξεκινάμε με το πλέον ποθητό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης στο σπίτι αυτόν τον καιρό, το PlayStation4 - στην έκδοση που συνοδεύεται από την προσεγμένη επανέκδοση του θρυλικού Grand Theft Auto V, προσφορά της Sony Hellas. Το ίδιο το σύστημα συνοδεύει μία συνδρομή 3 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus και αντίτυπα των Killzone Shadowfall, SingStar Ultimate Party, LittleBigPlanet 3, Drive Club και Infamous First Light, επίσης προσφορά της Sony Hellas και του PlayStation.

Το πλέον εντυπωσιακό... επικοινωνιακό δώρο που κληρώνουμε φέτος δεν είναι άλλο από το εκπληκτικό HTC One M8, το από πολλές απόψεις καλύτερο smartphone με Android του 2014 μαζί με το LG G3 - ανάμεσα στα άλλα και επειδή αξιοποιεί στο έπακρο το ταχύτατο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G της CosmOTE, προσφορά της οποίας είναι η συσκευή.

Smartphones βασισμένα σε Android κληρώνουμε δύο ακόμη, ωστόσο: πρόκειται για δύο από τα μέλη της νέας οικογένειας κινητών GSmart της Gigabyte. Το ένα είναι το GSmart Mika M3, το οποίο μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην πρόσφατη σχετική δοκιμή, ενώ το άλλο είναι το GSmart Roma R2 Plus. Kαι τα δύο είναι προσφορά της ελληνικής Crypto, επίσημης αντιπροσώπου της Gigabyte στη χώρα μας για τα smartphones της δεύτερης.

Πέρα από το PS4, επειδή η ψηφιακή διασκέδαση δεν... "κλείνεται σε τέσσερις τοίχους", στις εορταστικές μας κληρώσεις μας έχουμε συμπεριλάβει και το καλύτερο φορητό σύστημα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας αυτή τη στιγμή: αναφερόμαστε προφανώς στο νέο PlayStation Vita, συνοδευόμενο από τα "Invizimals: Η αντίσταση", "Muppets: Movie Adventures" και κάρτα μνήμης των 8 GB, προσφορά της Sony Hellas.

Μαζί με τα PS4 και PS Vita κληρώνουμε και το απερχόμενο μεν, αλλά ακόμη πληρέστερο οικιακό σύστημα διασκέδασης της αγοράς, το PlayStation3 (στην έκδοση Slim), επίσης προσφορά της Sony Hellas. Το προικίζουμε με 5 games από τη βιβλιοθήκη μας!

Παρά τη βελτίωση του τοπίου στα tablets που βασίζονται σε Android, τα iPad ομολογουμένως παραμένουν τα δημοφιλέστερα με διαφορά - και η Logitech κυκλοφορεί στην αγορά μερικά από τα καλύτερα περιφερειακά καλύμματα και πληκτρολόγια για τα iPad συνολικά. Για τις εορταστικές μας κληρώσεις έχουμε συγκεντρώσει ένα Turnaround, ένα Type+ και ένα Ultrathin για iPad Air, ένα Turnaround για iPad Mini/iPad Mini Retina, καθώς και ένα Ultrathin και ένα Type+ για iPad Air 2, προσφορά της Logitech Greece.

Οι προσωπικοί υπολογιστές βέβαια συνεχίζουν να αφορούν πολύ μεγάλο ποσοστό του κοινού του Αθηνόραμα Digital, γι' αυτό και δεν θα το αφήναμε... παραπονεμένο! Τέσσερις φίλοι οι φίλες θα κερδίσουν, λοιπόν, ισάριθμα Wireless Mobile Mouse 1850 - ασύρματα mouse για φορητούς υπολογιστές - προσφορά της Microsoft Hellas.

Από κει και πέρα... games! Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες παραγωγές για PlayStation4: τα Killzone Shadowfall, SingStar Ultimate Party, LittleBigPlanet 3, Drive Club και Infamous First Light, για κάθε ένα εκ των οποίων κληρώνουμε 4 αντίτυπα, επίσης προσφορά της Sony Hellas. Και σαν... να μην έφταναν όλα αυτά, τέσσερις ακόμη τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από μία τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία προνομίων της Sony για τα PlayStation, το PS Plus - και μέσα από αυτήν πρόσβαση σε 18 games για PS4/PS3/PS Vita συνολικά!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 12/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

[Ενημέρωση 12/01/2015]: Οι κληρώσεις έχουν πλέον λήξει και οι νικητές/νικήτριες ανακοινωθεί σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ