PlayStation Plus: νέα κλήρωση

Πέντε τριμηνιαίες συνδρομές με συνοδευτικό αντίτυπο του Killzone: Shadowfall, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές

Κακά τα ψέματα: όταν αγοράζει κάποιος οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα διασκέδασης, κάνει μία επένδυση. Θα περάσει πολλές ώρες μαζί του, για χρόνια, οπότε... όση περισσότερη ψυχαγωγική αξία "αποσπάσει" από αυτό, τόσο το καλύτερο! Η Sony το γνωρίζει, γι' αυτό έχει καθιερώσει εδώ και τέσσερα χρόνια τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus για το PlayStation4, το PlayStation Vita και το PlayStation3. Με αυτήν προσφέρει στους κατόχους των συστημάτων της την επιλογή να κάνουν ακριβώς αυτό: να αξιοποιήσουν τις αποκλειστικές παροχές, το δωρεάν περιεχόμενο και τα προνόμια που τούς εξασφαλίζει η συνδρομή αυτή, ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει ένα PlayStation.

Μία τέτοια συνδρομή, διάρκειας τριών μηνών - καθώς και ένα αντίτυπο του πολύ καλού Killzone: Shadowfall για να την αξιοποιήσουν στο PlayStation4 - προσφέρει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες η Sony Hellas να αποκτήσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Με τη συνδρομή αυτή θα είναι σε θέση όχι μόνο να λάβουν τα επόμενα 18 δωρεάν games του PS Plus για τα PS4, PS3 και PS Vita (έξι για το κάθε σύστημα), αλλά να εκμεταλλευτούν και τις μεγάλες εκπτώσεις για τα μέλη της υπηρεσίας, που προωθούνται από τη Sony αυτόν τον καιρό.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να καταχωρήσουν το όνομα, το επώνυμο και την (λειτουργική) ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που βρίσκονται στην κεντρική σελίδα της ενότητας που έχουμε αφιερώσει στο PlayStation Plus. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 30/11 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 01/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ