MWC 2015: στην Ελλάδα τα νέα κινητά 4G+

Από το δίκτυο καταστημάτων "Γερμανός" και τη Vodafone, διαθέσιμα για προπαραγγελία σύντομα

Και ενώ το φετινό Mobile World Congress δεν έχει ακόμη κλείσει τις πύλες του και ειδήσεις από την παρουσία των εταιρειών που συμμετέχουν σε αυτό συνεχίζουν να προκύπτουν, έχουμε επιβεβαίωση για από την... Αθήνα και όχι τη Βαρκελώνη για κάτι σημαντικό. Τόσο η αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός" όσο και η Vodafone επιβεβαιώνουν πως θα διαθέσουν μέσα στον ερχόμενο μήνα τα τρία ισχυρότερα smartphones που επιδείχθηκαν στο πλαίσιο του MWC 2015. Πρόκειται για τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9, τα οποία έχουν ένα προηγμένο κοινό στοιχείο: υποστηρίζουν πρόσβαση στο Internet μέσα από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G+, αξιοποιώντας την τεχνολογία LTE Advanced.

Όπως έχουμε αναφέρει πρόσφατα - όταν οι CosmOTE και Vodfone επιβεβαίωσαν την έναρξη της εμπορικής διάθεσης υπηρεσιών 4G+, έστω και σε περιορισμένη αρχικά κλίμακα, πριν από λίγες μέρες - το επόμενο εξελικτικό στάδιο των παρόντων δικτύων 4G περιλαμβάνει υποστήριξη για ταχύτητες αποστολής δεδομένων με ρυθμό 50 Mbps και λήψης με ρυθμό 300 Mbps. H Vodafone θα διαθέσει τα δύο ολοκαίνουργια Samsung Galaxy S6, το "απλό" και το Edge, ως συσκευές ικανές να αγγίξουν στο δίκτυό της αυτού του επιπέδου την ταχύτατη πρόσβαση - ενώ τα καταστήματα "Γερμανός" θα κάνουν το ίδιο, προφανώς για χρήση στο δίκτυο της CosmOTE, προσφέροντας ωστόσο ως εναλλακτική και το νέο HTC One M9.

Και οι δύο εταιρείες υπόσχονται τη διάθεση των κορυφαίων αυτών smartphones βασισμένων σε Android μέσα στον Απρίλιο, σε τιμές πώλησης που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Ως top προτάσεις, και ως προϊόντα που φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν την αιχμή της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή στην Δικτυακή πρόσβαση "εν κινήσει", οι συσκευές αυτές υποθέτουμε θα συνδυαστούν με προγράμματα χρήσης κάποιου κόστους, ώστε τα τελευταία να περιλαμβάνουν και αξιόλογο όγκο δεδομένων προς κατανάλωση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε όταν οι "Γερμανός" και Vodafone αρχίσουν να δέχονται προπαραγγελίες για τα ολοκαίνουργια αυτά Galaxy και One. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ