Ο Max Cooper φέρνει πίσω τα επικά κυριακάτικα Eden events

Επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό οπτικοακουστικό show με αγαπημένα κομμάτια (και) από το πρόσφατο «Unspoken Words», σε ένα clubby techno mix.

Max Cooper

Ο Max Cooper επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό live a/v show - έναν επικό μαραθώνιο πέντε ωρών - προκειμένου να παρουσιάσει όχι μόνο την εντυπωσιακή τελευταία του κυκλοφορία "Unspoken Words", αλλά και αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος σε ένα clubby techno mix. To πάρτυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου θα ανοίξει η DJ και μουσικός παραγωγός Nesa Azadikhah.

Ο Max Cooper συνδυάζει εντυπωσιακά οπτικά, εκπληκτικό ηχητικό σχεδιασμό, που κόβει την ανάσα, και συναισθηματική χορευτική εξερεύνηση για να δημιουργήσει προσαρμοσμένες στο περιβάλλον αισθητηριακές εμπειρίες. Ως καλλιτέχνης, κατέχει μοναδική θέση στα μουσικά δρώμενα καθώς επιτυγχάνει το συγκερασμό της ηλεκτρονικής μουσικής, της οπτικής τέχνης και της επιστήμης με εγκαταστάσεις, ζωντανά ηχητικά και οπτικοακουστικά πειράματα και καθηλωτικές παραστάσεις. 

Max Cooper

Κάθε παράστασή του είναι μια περίτεχνα υφασμένη αλληλεπίδραση ανάμεσα στην παραγωγή, τη μουσική, την τέχνη και την επιστημονική έρευνα, αρχής γενομένης από το επαναπροσδιορισμό εμβληματικών χωρών, όπως το Roundhouse και το Barbican, ως την εκπροσώπηση της techno σε ανέγγιχτα στολίδια όπως είναι το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Από την αέρινη downtempo electronica, τη φορτισμένη μελωδική techno και το drum & bass που "ταρακουνάει" το δωμάτιο, τα live shows του Max Cooper εγγυώνται ότι θα διατρέξουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι ιδιοφυείς και πρωτότυπες παραγωγές του, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του ως DJ και οι παραστάσεις του έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αρκετές καταχωρήσεις στο RA top 100.

Η κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ "Unspoken Words" μοιάζει να είναι η πιο αποκαλυπτική δουλειά του μέχρι σήμερα, με εντυπωσιακά visuals και "ξεσηκωτικά" κομμάτια. Ο Max Cooper ετοιμάζεται να παρουσιάσει, το πιο τολμηρό club project του σε έναν από τους κατεξοχήν ιστορικούς χώρους της Αθήνας, το Ωδείο Αθηνών.

Nesa Azadikhah

Η Nesa Azadikhah είναι DJ, μουσικός παραγωγός και συνθέτης, με έδρα την Τεχεράνη. Από την ηλικία των δεκαέξι ετών, που έπαιζε tonbak και daf σε underground χορευτικούς κύκλους, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο περιζήτητες καλλιτέχνες και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής και ήχου στην Τεχεράνη. Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος της Deep House Tehran, μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής μουσικής που ιδρύθηκε το 2014, για την υποστήριξη, παρουσίαση και προώθηση της δουλειάς τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, εντός και εκτός Ιράν. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 25-15).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.