Το MasterChef επιστρέφει απόψε στο STAR

Η τηλεοπτική μαγειρική περιπέτεια ξεκινά σήμερα, 15 Ιανουαρίου, με την πρεμιέρα του MasterChef 2024 και την επιστροφή των γνωστών σεφ-κριτών στα πόστα τους.

MasterChef 2024 MasterChef 2024

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ-κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παίρνουν θέση και η μαγειρική περιπέτεια του MasterChef 2024 ξεκινά στο STAR, σήμερα 15 Ιανουαρίου στις 21.00. Oι καταξιωμένοι σεφ αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με ποιότητα και έμπνευση. Έν@ από αυτ@ θα κερδίσει τον τίτλο του MasterChef.

Υποψήφια άτομα με κλίση στη μαγειρική από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2024 για την  απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού.

Εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, διεκδικούνται επίσης 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€.

Δείτε το τρέιλερ του νέου MasterChef εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.