"Ο Πλάτανος", Καλαμπάκα: Πάσχα κάτω απ’ το αιωνόβιο δέντρο

Το εστιατόριο του Θέμη Μπέλλου μάς περιμένει για πασχαλινές λιχουδιές χωρίς προηγούμενο.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Το εστιατόριο – προορισμός στη Μυκάνη του Θέμη Μπέλλου συνεχίζει να χαράζει νέα γευστικά μονοπάτια στη γειτονιά της Καλαμπάκας. Ο λόγος για τον "Πλάτανο", ένα εστιατόριο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Αυτό το γευστικό φαβορί στη γειτονιά της Καλαμπάκας ανανεώνει το ύφος και τη δημιουργικότητα των άκρως ελληνικών πιάτων του, σερβίροντας ευρηματικές εκδοχές αγαπημένων συνταγών, χωρίς όμως ποτέ να γυρίζει την πλάτη στα περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας του στη γευστική σκηνή της περιοχής.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Έτσι, οι μαμαδίστικες comfort συνταγές που αγαπήσαμε στον "Πλάτανο", περνούν από δημιουργικό φίλτρο που αναδεικνύει ακόμη περισσότερη νοστιμιά σε κάθε μπουκιά, ταιριάζοντας την εκλεκτή πρώτη ύλη με τολμηρές ιδέες και τεχνικές αιχμής. Παράλληλα, τα διαλλεχτά υλικά παραμένουν πρώτο θέμα σε μαστόρικα μαγειρέματα βασισμένα στην εμπειρία δεκαετιών, ενώ για το φετινό πασχαλινό τραπέζι, στο επίκεντρο θα βρεθεί η κρεατοφαγική υπεροχή του "Πλάτανου", με premium κοπές, αλλά και παραδοσιακές λιχουδιές.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

Εξάλλου, ψησταριά και σχάρα δεν έχασαν ποτέ τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στη μαγειρική πρόταση του "Πλάτανου", που παραμένει στην καρδιά του ένα μερακλίδικο steakhouse. Έτσι, κεμπάπια, σπαλομπριζόλες, χοιρινές κορτεζίνες και χωριάτικα λουκάνικα θα πλασαριστούν στο επίκεντρο των τραπεζιών του Πάσχα, με porterhouse, ribeyes και tomahawk steaks να περιμένουν όσους θέλουν να κινηθούν σε διεθνές ιδίωμα, στρώνοντας το δρόμο για τα παραδοσιακά σουξέ του Πάσχα, με ατόφια γεύση από Καλαμπάκα.

Πλάτανος Πάσχα Καλαμπάκα

"Platanos Steakhouse", Μύκανη Καλαμπάκας, 2432082342
www.platanosmykani.gr
FB: Πλατανος, Μυκανη
IG: @platanosmikani

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι κρυμμένοι θησαυροί του Ικονίου

Ένα οδοιπορικό στο καταπράσινο Ικόνιο, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, πατρίδα του μουσουλμάνου ποιητή Ρουμί και τόπο με μεγάλο ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
28/05/2024

Vamvakou Experience Festival 2024: Τον Ιούλιο, ραντεβού στη Βαμβακού!

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις αρχές του Ιουλίου παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Aegean: 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

Η εταιρεία συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Πού ταξιδεύουν οι μουσικόφιλοι αυτό το καλοκαίρι;

Συγκεντρώσαμε σε έναν –όσο το δυνατόν πληρέστερο– οδηγό τα μουσικά φεστιβάλ της περιφέρειας που συνδυάζουν πολιτιστικό ενδιαφέρον και φυσικό, ορεινό ή νησιωτικό, τοπίο και δίνουν την τέλεια αφορμή για "εναλλακτικές" διακοπές.

Samos Young Artists Festival 2024: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών επιστρέφει στη Σάμο

Το φεστιβάλ παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ζωντανής μουσικής που καλύπτει μια ευρεία γκάμα ειδών, από το σόλο πιάνο, διαχρονικές μελωδίες του οπερατικού ρεπερτορίου, μουσική δωματίου για έγχορδα και πνευστά, τζαζ, έως και μουσική Φάντο.

4 αφορμές για βόλτες στη Λέσβο

Πατρίδα του ούζου, του Ελύτη, της Σαπφούς και του Μυριβήλη, η Λέσβος είναι ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις.

Ο Xavier Thuizat είναι ο νέος Head Sommelier της Air France

Σαμπάνια, Μπορντώ, Βουργουνδία, Ροδανός, Languedoc-Roussillon, Κοιλάδα του Λίγηρα και Αλσατία - οι πιο φίνες ποικιλίες της Γαλλίας θα φιγουράρουν στη νέα wine list της Air France, με την υπογραφή του διακεκριμένου sommelier.