Στη συνέντευξη τύπου του "Reunion The Musical" καταλάβαμε ότι θα δούμε μια ομαδική δουλειά ψυχής

Βρεθήκαμε στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς για τη συνέντευξη τύπου του μιούζικαλ της Θέμιδας Μαρσέλλου όπου θα ακούσουμε τις επιτυχίες των Βόσσου, Μπίγαλη, Μαντώς και Πωλίνας.

Reunion the musical

Στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου η συνέντευξη τύπου της παράστασης "Reunion The Musical”, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου. Όλοι οι συντελεστές του μιούζικαλ -από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές μέχρι τα φρέσκα ταλέντα αλλά και όσους βρίσκονται πίσω από τη σκηνή- έδωσαν το παρόν και μας μίλησαν με θέρμη για το νέο τους project.

Reunion the musical

 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος είχε την αρχική ιδέα για την παράσταση αυτή. "Μέσα από την επιτυχία που είχαν τα πάρτυ που κάναμε ως ομάδα 90’s εγώ, η Μαντώ, η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα, πήρα την ιδέα να κάνουμε μια θεατρική παράσταση”. Κάπως έτσι, και με την αποδοχή της πρότασης που έκανε η Μαντώ στη Θέμιδα Μαρσέλλου, η τελευταία έγραψε και σκηνοθέτησε ένα πρωτότυπο μιούζικαλ με υλικό τα σουξέ των τεσσάρων σταρ του ενενήντα.

Reunion The Musical Μαντώ Σοφία Βόσσου Πωλίνα

 

Όπως μας είπε η Μαρσέλλου: "Η παράσταση διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2024. Οι τέσσερις τραγουδιστές δεν έχουν τα αληθινά τους ονόματα, αλλά υποδύονται ένα συγκρότημα τεσσάρων φίλων που έχει χρόνια διαλυθεί. Ένας δικηγόρος τούς ενημερώνει ότι ένας κοινός φίλος τους πέθανε και τους έχει αφήσει κάτι σε μια διαθήκη. Τους προσκαλεί, λοιπόν, στο άνοιγμά της, στο οποίο πηγαίνουν χωρίς να ξέρουν ότι θα ξανασυναντήσουν ο ένας τον άλλον.”

 

Ο Κώστας Μπίγαλης επαίνεσε τους νεότερους συντελεστές με τους οποίους μοιράζεται τη σκηνή για το επίπεδο του ταλέντου τους, αλλά και χαρακτήρισε "ξεχωριστή περίπτωση ηθοποιού” τον Αργύρη Αγγέλου. Το μικρόφωνο, μετά, πέρασε στη Σοφία Βόσσου, που υπογράμμισε ότι οι θεατές πρόκειται να δουν μια δουλειά ψυχής για την οποία, όπως παραδέχτηκε, χρειάστηκε να ξεπεράσουν τις αντοχές τους και οι τέσσερις πρωταγωνιστές. Ιδιαίτερη σημασία είχε και η παρμένη από το έργο φράση της Πωλίνας: "για να πας μπρος, πρέπει πρώτα να πας πίσω -για να πάρεις φόρα”. Η τραγουδίστρια μίλησε και για το comeback των 90’s hit που άναψε πάλι μια σπίθα στην καριέρα των τεσσάρων, αρκετά χρόνια από όταν αυτά τα hit πρωτοκυκλοφόρησαν.

Reunion The Musical Κώστας Μπίγαλης

 

Μετά τον Λάκη Παπαδόπουλο -ο οποίος θα είναι σε ρόλο-έκπληξη που δεν μας αποκαλύφθηκε- η Μαντώ δήλωσε τυχερή για την ομάδα αυτή, σημείωσε ότι το "Reunion” θα είναι ένα πραγματικό θεατρικό όχι απλώς μια συναυλία και αποκάλυψε ότι στο είδος του μιούζικαλ έκανε την αρχή πριν την κερδίσει η ποπ. Στην πρώτη της δουλειά, μάλιστα, στην ηλικία των 13, έπαιζε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Μπίγαλη.

Ο Αργύρης Αγγέλου, η τελευταία προσθήκη του καστ, μας μετέδωσε την ειλικρινή συγκίνηση του για τη συμμετοχή στο "Reunion The musical”, μιλώντας μας για την πρώτη του πρόβα, όπου άκουσε το "Φιλαράκι”. "Είναι μια δουλειά πλημμυρισμένη από συναίσθημα. Κάθε πρόβα ήταν σαν μια ψυχοθεραπεία”. Λίγα λόγια είπαν, ύστερα, ο σκηνογράφος της παράστασης Μανόλης Παντελιδάκης, η χορογράφος Άννα Αθανασιάδη, ο Βασίλης Αλεβίζος που έκανε τις διασκευές των τραγουδιών, ο διευθυντής της ζωντανής ορχήστρας Νικόλας Γουάστωρ, ο επί σκηνής "δικηγόρος” Βασίλης Αξιώτης και, τέλος, οι Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Ιουλίτα Μωσαΐδου και Ντόρα Γκέγκα, οι οποίοι θα υποδυθούν τους τέσσερις πρωταγωνιστές σε μικρότερη ηλικία.

Reunion The Musical Αργύρης Αγγέλου

 

Η συνέντευξη τύπου έκλεισε μελωδικά, αφού,  απροσχεδίαστα, ο θίασος τραγούδησε με τη συνοδεία του πιάνου το "Και θα χαθώ” του Λάκη Παπαδόπουλου. Κάπως έτσι, μας έδωσαν μια ωραία γεύση για το τι αναμένουμε στη σκηνή του Παλλάς σε λίγες μέρες.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Reunion The Musical

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 180 '

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, πέντε άνθρωποι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, δέχονται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από ένα δικηγόρο ο οποίος τους καλεί να τον επισκεφθούν άμεσα στο γραφείο του. Ο λόγος; Μια διαθήκη η οποία τους αφορά -και μάλιστα πολύ. Η ζωή των πέντε ηρώων, τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή, δείχνει να κυλάει αρκετά ομαλά και χωρίς μεγάλες εκπλήξεις. Κι όμως, το παρελθόν τους έχει άλλα σχέδια για το μέλλον τους. Οι πρωταγωνιστές, σταρ του πενταγράμμου που μεσουράνησαν κατά την περίοδο των δεκαετιών του 80 και του 90, συγκεντρώνονται ξανά και παίζουν στην παράσταση ερμηνεύοντας μεγάλες τους επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τριπλό εναρκτήριο ραντεβού στην Πειραιώς 260

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε και η Πειραιώς 260 ανοίγει τις πόρτες της με μία διεθνή θεατρική παράσταση και δύο παραστάσεις χορού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
31/05/2024

Ο "Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού", η "Βότκα μολότοφ" και το "Lemon" ξεκινούν περιοδεία!

Τρεις παραστάσεις που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν ξεκινούν την καλοκαιρινή πορεία τους σε διάφορα θέατρα της Αττικής, κάνοντας πρεμιέρα την ίδια μέρα του Ιουνίου.

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει με το "Πάρτι της ζωής μου" τη σεζόν 2024-25

Η sold out παράσταση που χάρισε στην ταλαντούχα ηθοποιό το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α" συνεχίζεται ακάθεκτη και για τρίτη σεζόν τον ερχόμενο χειμώνα.

Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

6 παραστάσεις περφόρμανς και χορού για αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε για εσάς και σας προτείνουμε έξι ιδιαίτερες παραστάσεις χορού και χοροθεάτρου καθώς και site specific performance που κάνουν πρεμιέρα από 30/5 έως και 5/6.

Αίμα στη σκηνή

Άκρως διασκεδαστική πρώτη πανελλήνια παρουσίαση ενός έργου που στηρίζεται στο εύρημα του "θέατρου μέσα στο θέατρο" και αφηγείται την τραγελαφική ιστορία ενός δευτεροκλασάτου θιάσου που ανεβάζει τον "Αμλετ". | Powered by Uber

Κήτος

Δύναμη, συναίσθημα, αμεσότητα και ειλικρίνεια -παρά τις ατέλειές του- διαθέτει το ανέκδοτο έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο εξομολογητικός μονόλογος ενός παχύσαρκου άνδρα, και ανεβαίνει σε μία εξίσου άμεση παράσταση από τον Ευάγγελο Βογιατζή. | Powered by Uber