Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Το burger σποτ του Κολωνακίου σβήνει τρία κεράκια και το γιορτάζει με σπέσιαλ μπιφτεκόψωμα από Άνταμ Κοντοβά, Έκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη.

Στο 'Smash`n Bun' (και) για τα burgers τριών κορυφαίων σεφ

Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι, ψήσιμο στην καυτή πλάκα, αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Κι έπειτα, το άγγιγμα του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για τρία ολόκληρα χρόνια για το 'Smash`n Bun', με το κολωνακιώτικο burger σποτ να σβήνει αντίστοιχα κεράκια στην τούρτα της ζωής του.

Το Smash n' Bun

Αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε (πιο συγκεκριμένα από τις 15/01), ο 'Άνταμ Κοντοβάς δημιουργεί ένα burger από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι, συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές ιδέες, στις οποίες έχει άλλωστε και ιδιαίτερη αδυναμία. 

Τον Φεβρουάριο, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο 'Έκτορας Μποτρίνι. Ο επιδραστικότερος Έλληνας σεφ -όπως αναγνωρίστηκε από 200+ κορυφαίους συναδέλφους του που συμμετείχαν στη μεγάλη ψηφοφορία του Αθηνοράματος και των Χρυσών Σκούφων- έχει στα σκαριά ένα από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον ελληνικό τόπο καταγωγής του, την Κέρκυρα.

Η εορταστική γευστική εξτραβαγκάντζα του 'Smash`n Bun' ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, με τον επίσης βραβευμένο Βασίλη Μουρατίδη. Το δικό του μπιφτεκόψωμο -το Burger Caprese- θα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πέστο, ντομάτα, τηγανητή μοτσαρέλα, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Διαβάστε Επίσης

Προφανώς και τα τρία burgers, μαζί με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις του 'Smash n' Bun' θα τις γευθείς στο γνωστό σημείο του Κολωνακίου καθώς και στο χώρο σου μέσω της Wolt.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Smash ‘n’ Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!