"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Χριστούγεννα με λάμψη και γεύση

Ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Mε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμό του να λειτουργεί σαν φάρος για τις πιο ξεχωριστές γιορτινές βραδιές μας, το "Athens Capital Hotel-MGallery Collection" μας προσκαλεί φέτος να γιορτάσουμε την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς κοντά του. Το μενού του Réveillon de Noël προτείνει ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα και το crumble μελομακάρονου με κρέμα speculus και σορμπέ σοκολάτας, ενώ όσοι υποδεχτούν την Πρωτοχρονιά στο "MFlavours" ή στο "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" θα απολαύσουν αναπάντεχους συνδυασμούς, όπως τα ρα­­βιό­λι με γέμιση καβουριού, το μοσχαρίσιο φιλέτο Wagyu και τα ­καπνιστά παϊδάκια με πουρέ πατάτας με τρούφα.

Ειδικά kids μενού θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες, live μουσική και DJ sets θα δώσουν έξτρα ατμόσφαιρα στις βραδιές μας, ενώ την αλλαγή του χρόνου θα σημάνει το show πυροτεχνημάτων, προτού δώσει πάσα στη λάμψη της ντισκομπάλας για ένα festive disco party με θέα όλη την Αθήνα.

Τιμές ανά άτομο: "MFlavours" 24/12 € 190, 31/12 € 240, "Mappemonde Restaurant Bar & Lounge" 24/12 € 240, 31/12 € 290.

Περισσότερες πληροφορίες

MFlavours

Ξεν. «Athens Capital Hotel-MGallery», Ελ. Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Mappemonde

Ξεν. «Athens Capital Hotel - MGallery Collection», Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου 4 και Κριεζώτου 2, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!