Λαμπερό και σικ "Beefbar Athens"

Ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Beefbar © Adrien Daste

Oι βραδιές της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν άλλη διάσταση σε ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας και μεσογειακού εξωτισμού στο πιο ειδυλλιακό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας. Ο σεφ Παναγιώτης Ρέτζης επιμελείται τα εορταστικά μενού του εστιατορίου, αναβαθμίζοντας κλασικές προτάσεις της σεζόν, ενώ κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων (από τις 20:00) φιγουράρουν πιάτα όπως το rossini tartare, το langoustine cannelloni και το εντυπωσιακό rib-eye truffle roll, ενώ στο δείπνο της παραμονής Πρωτοχρονιάς (από τις 21:00) θα απολαύσετε τα scallop tostaditas, το Wagyu surf & turf και το signature Wellington συνοδεία tailor made festive cocktails με γεύσεις από τζίντζερ, κανέλα και μελομακάρονο. Το περίφημο Beefy brunch (31/12 brunch από τις 11:30) και τα all-day lunch & dinner μενού (25/12, 1/1, 6/1 από τις 13:00, 26/12 brunch από τις 11:30 και dinner από τις 19:00) συμπληρώνουν το σύνολο που καθιστά το Beefbar Athens τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό και κατά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!