Κουαρτέτο για κρεατοφάγους

Τέσσερις προτάσεις διαφορετικού ύφους για όσους αγαπούν το κρέας, από το κέντρο μέχρι τα προάστια της πόλης.

Κουαρτέτο για κρεατοφάγους

#1 «Spit Jack»

Στην πρώτη ματιά μπορεί να το περάσεις για tattoo parlor, οι μυρωδιές που αναδύονται από τη rotisserie της οδού Σκούφου, όμως, δεν θα σε αφήσουν να το προσπεράσεις: Κοτόπουλα, πάπιες και γουρουνόπουλα αργογυρίζουν και σιγοψήνονται, σαλάτες, σάλτσες και μια γκάμα από πατάτες συμπληρώνουν το ευθύβολο μενού, ενώ μπύρες και κρασιά ολοκληρώνουν την γευστική αρμόνια.

#2 «Aventador Prime Meat House»

Κουαρτέτο για κρεατοφάγους - εικόνα 1

Το πολυπρόσωπο κρεατοφαγικό hub των Μελισσίων αναδεικνύει στο σικάτο του εστιατόριο «The Cellar House» ξεχωριστές κοπές και σιτέματα αλλά και τις αξιόλογες προτάσεις με την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα, που καλύπτουν όλο το πεδίο μεταξύ rotisserie, ξυλόφουρνου, σχάρας και κατσαρόλας.

#3 «Γίδι»

Κουαρτέτο για κρεατοφάγους - εικόνα 2

Φορτωμένα τσιγκέλια, ξύλινοι πάγκοι και φουντωμένες ψησταριές συνθέτουν το ταμπλό βιβάν αυτού του κρεατοφαγικού στεκιού στη Μεταμόρφωση, που φέρνει τη χασαποταβέρνα στη νέα εποχή. Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες, προβατίσια παϊδάκια, μπιφτέκια από σιτεμένο κιμά και άλλες λαχταριστές κρεατονοστιμιές απλώνουν την τσίκνα τους κι οι ζουμερές, γεμάτες γεύσεις τους στέλνουν τον ουρανίσκο μας στον έβδομο ουρανό.

#4 «Τηλέμαχος»

Κουαρτέτο για κρεατοφάγους - εικόνα 3

Ωδή στην κομψότητα και ναός της υποψιασμένης κρεατοφαγίας, η αρχοντική σάλα της Πανεπιστημίου δίνει περήφανα τον πρώτο λόγο σε prime διεθνές κοπές αλλά και επιλογές μασίφ ελληνικές, όπως ο τράγος, το αρνί κι η προβατίνα, που βρίσκουν εδώ το ιδανικό πεδίο για να απογειωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλέμαχος Athens

Πανεπιστημίου 10 (στοά), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Γίδι

Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Spit Jack

Σκούφου 10, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!