Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό

Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look.

Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό

Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look, με το ξύλο, το μάρμαρο, τα γήινα χρώματα και τις ασημοπράσινες ελιές να δίνουν το καινούργιο, μεσογειακό στίγμα του ντεκόρ. Όσο για το θερινό ρεπερτόριο του ταλαντούχου Παναγιώτη Γιακαλή, έχει κάποιες προτάσεις που εστιάζουν στα υλικά της φάρμας τους, όπως η μπρουσκέτα με ψητή μελιτζάνα με φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα, μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις ζυμαρικών, αλλά και κρέατα ή ψάρια που έρχονται στο τραπέζι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο Josper – από σφυρίδα με κινόα και μυρωδικά μέχρι rib-eye και φιλέτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!