Οι Still Corners επιστρέφουν στο "Gagarin 205"

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ τους “Dream Talk”, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

«Τελευταία έξοδος» στην Αθήνα για τους Still Corners


Οι Still Corners έρχονται για μια συναυλία, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στο "Gagarin 205". Η σχέση λατρείας που εχει το ελληνικό κοινό με τους Still Corners είναι πια δεδομένη, με το έξοχο "The Trip” (των εκατοντάδων εκατομμυρίων streams) να ακούγεται σταθερά στα ποιοτικά ραδιόφωνα της χώρας, όπως και άλλα μικρά διαμαντάκια τους, όπως τα "The Message”, "Black Lagoon”, "Endless Summer”.

Οι δε εμφανίσεις τους στο "Gagarin" έχουν μετατραπεί σε παράδοση, καθώς μετά από τη μαζική αγάπη του κοινού που έχουν δεχθεί εκεί, το θεωρούν ένα από τα πλέον αγαπημένα live venues τους. Ειδικά η συναυλία τους το 2018 και το αναπάντεχο sold out, υπήρξε μια πολύ σημαντική στιγμή για αυτούς, καθώς άλλαξε ριζικά την πορεία τους. Έκτοτε, κάθε φορά που περιοδεύουν στην Ευρώπη, η υπνωτιστική κιθάρα του Greg και η ευαίσθητη, αιθέρια φωνή της Tessa "πρέπει” να ακουστούν στο "Gagarin".

Η συναυλία των Still Corners στο "Gagarin" θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για το 2024. Θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους και εντάσσεται στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους "Dream Talk”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 30-25) μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sold out ο Slimane στο Παλλάς: Ανοίγει προπώληση για δεύτερη παράσταση

Εννέα μήνες προτού εμφανιστεί στην Αθήνα, όλα τα εισιτήρια για την πολυναμαενόμενη συναυλία εξαντλήθηκαν σε 8 ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

"Πηνελόπη" του Φωρέ και "Μετζέ" του Σαμάρα στα "Ολύμπια": Σημαίνουσες συναυλιακές πρεμιέρες γαλλικών λυρικών έργων με ελληνικό ενδιαφέρον

Δύο ιστορικής σημασίας παραγωγές γαλλικής όπερας με ελληνικό ενδιαφέρον απολαύσαμε το τελευταίο τρίμηνο στο "Ολύμπια" Δημοτικό Μουσικό Θέατρο της Αθήνας.

"Come Out And Play": Οι Offspring γιορτάζουν τα 40 ερχόμενοι στην Ελλάδα

Τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους και τρεις από τότε που άναψαν παγκόσμιες φωτιές με το "Smash", οι Καλιφορνέζοι καταφτάνουν στην Αθήνα με διάθεση για πάρτι (Κυριακή 9/6, Πλατεία Νερού), υποσχόμενοι εκρηκτικό ξεκίνημα στο φετινό Release Athens Festival.

"Τόσκα": Η επιστροφή ενός πολυαγαπημένου μουσικού θρίλερ

Η "Τόσκα" του Πουτσίνι σε σκηνοθεσία Ούγκο ντε Άνα, μια μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει, με εν μέρει νέα διανομή, για 4 παραστάσεις (1-2, 6 & 11 Ιουνίου) στο Ηρώδειο, εγκαινιάζοντας το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη του Release Athens 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το αγαπημένο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Προετοιμαστείτε για το desert noir ταξίδι των Still Corners στο "Gagarin 205"

Επιλέξαμε πέντε κομμάτια που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο live της dream pop μπάντας.

Maustetytöt: Γνωρίζουμε καλύτερα τη φινλανδική indie band από τα "Πεσμένα Φύλλα"

Οι αδελφές Karjalainen, που εμφανίζονται στην τελευταία ταινία του Άκι Καουρισμάκι έρχονται για μια συναυλία για σινεφίλ στο "Gazarte".