Egalite

Αποτάσσει τη λογική της ομογενοποιημένης καφετέριας και φέρνει αέρα ευρωπαϊκής pub στη Νέα Ιωνία. Είναι το μαγαζί που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη γειτονιά μας.

Egalite

Αποτάσσει τη λογική της ομογενοποιημένης καφετέριας και φέρνει αέρα ευρωπαϊκής pub στη Νέα Ιωνία. Είναι το μαγαζί που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη γειτονιά μας.

Egalite - εικόνα 1

Σε νέο πόστο, το διαχρονικό στέκι των βορειοδυτικών συνοικιών εξακολουθεί να λειτουργεί ως εστία συγκέντρωσης των κατοίκων της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών. Αυτό ήταν, άλλωστε, και το όραμα του πολυπράγμονα ιδιοκτήτη Γιώργου Καραμούσα, ο οποίος αξιοποίησε στο «Egalite» (που παίρνει το όνομά του από το σύνθημα Ελευθερία Ισότητα Αδελφότητα της Γαλλικής Επανάστασης) τη… γαλλική του κουλτούρα κι έφτιαξε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στα πρότυπα των ευρωπαϊκών pubs. Εδώ δεν θα βρεις μονάχα την απαραίτητη ποικιλία από malts, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και πλατό τυριών και αλλαντικών καθώς και μία από τις πιο νόστιμες πίτσες της πόλης. Να χαζέψεις τους πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίας που εκτίθενται στους τοίχους, να πετύχεις ένα από τα πολλά jazz, funk και rock live που φιλοξενούνται στη σκηνή του και να παίξεις βελάκια – ναι, το «Egalite» είναι ένα από τα ελάχιστα bars της πόλης τα οποία φιλοξενούν τους αγώνες πρωταθλήματος darts. Κι όσο οι «επαγγελματίες» δεν εκτοξεύουν τα βελάκια τους στο στόχο, εσύ έχεις όλο το χρόνο να εξασκηθείς. DATA

  • Ανοιχτό καθημερινά, από τις 10 π.μ.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 6,50 και το σπέσιαλ € 8.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    Egalite

    Γ. Αβέρωφ 36, Πευκάκια
    • Εστιατόρια

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

    Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

    ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
    30/05/2024

    Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

    Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

    Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

    Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

    Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

    Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

    Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

    Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

    Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

    Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

    'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

    Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.