Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα premium whiskey και ένα πολυτελές brand ένδυσης;

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής

Πριν λίγες μέρες, στην exclusive βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Alexander’s Cigar lounge bar του ξενοδοχείου Grand Bretagne, ζευγάρωσαν το premium whiskey Macallan και o οίκος υψηλής ραπτικής Ermenegildo Zegna.

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό να εστιάσει στα δυο brands και πιο συγκεκριμένα στο πολυτελές status τους. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η νέα συλλογή της Ermenegildo Zegna Fall/Winter 2019 και η νέα ετικέτα Macallan Double Cask 12 ετών.

Δύο κόσμοι ενώθηκαν σε μια συνάντηση luxury κορυφής - εικόνα 1

Μέσα από μία λαμπερή βραδιά γνωρίσαμε τα προϊόντα των δύο εταιριών, μάθαμε την ιστορία τους και ζήσαμε μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την νέα ετικέτα του Macallan τόσο straight, όσο και ως βασικό συστατικό του Rob boy cocktail δια χειρός του head bartender του ξενοδοχείου Κώστα Μυλωνόπουλου, ενώ από τα γευστικά χαρακτηριστικά του premium whiskey εμπνεύστηκε και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu.

Το κλείσιμο της βραδιάς μας βρήκε να απολαμβάνουμε τον εκρηκτικό συνδυασμό του κορυφαίου whiskey με τις εκλεκτές δημιουργίες του chef, ανακαλύπτοντας μοναδικές γευστικές ισορροπίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Alexander’s Bar

Βασ. Γεωργίου Α΄1 (Ξενοδ. «Grande Bretagne»), πλ. Συντάγματος
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.